Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam wciąż...

Jakie perfumy na jesień i zime do pracy? Żeby nie były męczące dla otoczenia.

Polecane posty

Gość moze cos z kenzo
kenzo - le mond est beau cerutti 1881 cerutti image

Gość ooo karmel czekolada i ciastko
jakimi ciasteczkami pachnie to ostatnie? I jakie znacie karmelowe, czekoladowe perfumy? uwielbiam takie zapachy :P a znam jedynie Angel Thierrego Jakiegośtam.

Gość michalowa 777
Gio -zielone giorgio armani

Gość faafmmm
Właśnie, Kenzo jest świeże, a ja jakoś nigdy nie zagustowałam w żadnej wersji. Lubię zapachy z owocową nutą, ale też drzewną. Często podobają mi się męskie perfumy typu unisex, ale jakoś nie odważyłam się nigdy ich kupić.

Gość moze cos z kenzo
do pracy bedzie dobre miracle a tak w ogole to ladne sa tez sensi wyprobuj Sensi od razu Ci sie spodoba :D

moja wypowiedz bedzie wredna tobie kobeito wszystko nie pasi:P wez w ogole sie nie perfumuj i po klopocie bedzie te zle, te nijakie, tamte srakie... i wszedzie ta wanilia:o

Gość faafmmm
Też nie lubię wanilii to tak BTW.

Gość pytam wciąż...
Delices de Cartier wąchałam i niestety już od samego początku mdli mnie od tego zapachu i wydaje mi się taki.... syntetyczny. lepsza jest wersja Fruitee, ale taka raczej nudna i nie w moim typie.

Gość moze cos z kenzo
jak lubisz drzewne to polecam shiseido feminite du bois

Gość moze cos z kenzo
a mi sie od lat i tak podoba Eternity CK, moze i troche prostacko-tramwajowy ale go lubię

Gość michalowa 777
Gio-zielone giorgio armani

Gość pytam wciąż...
O, jak zwykle fajna madchen się wtrąciła z konstruktywnym komentarzem:O Na rynku sa tysiące zapachów, chyba wiadomo, że nie muszą mi wszystkie odpowiadać, a nawet normalne jest, że mi większość nie odpowiada. Miracle są według mnie straszne. Boli mnie od nich głowa i sa zabójcze:( Właśnie też szukam czegoś z nutami drzewnymi- mahoń, drzewo sandałowe, mech, itd., bób tonka, wetiwer. I jakieś kwiatki, owoce (ale nie za słodkie). I trudno coś takiego znaleźć:( I też duuuużo bardziej podobają mi się męskie perfumy. Niektóre są cudowne, ale po żadnych mnie nie mdli.

Noa nie jest podobne do Inside jest bardziej świeże cóż, dla mnie Inside jest boskie, jak ciasteczka pachnie wg mnie Dior Adicct a mademoiselle chanell sprawdzałaś?

Gość moze cos z kenzo
to idz kobieto do perfumerii i sie codziennie psikaj dwoma zapachami i potem obwąchuj reke czy pasują po kilku godzinach czy nie

Gość karmel czekolada i ciastko
A jakieś karmelowe perfumy znacie...? i więcej ciasteczkowych?

a próbowałaś CKone albo CK be? są unisex jeszcze Issey myiake ma świeże zapachy z męskich podoba mi się Chanell Allure Sport

Gość faafmmm
No właśnie męskie perfumy mają często taką fajną nutę wschodnio-drzewną, nie wiem, jak to określić, taką orientalną. Po prostu odlot. Czemu tak rzadko trafiają się damskie o takiej nucie?

Gość faafmmm
A próbowałaś GUCCI Woman?

Gość pytam wciąż...
Którego, tego brązowego? Kurcze, wierzcie mi, spryskiwałam się już wszystkim prawie i ledow zyję:O Chcę sobie sprawić nowy zapach, a często kończy się to dla mnie bólem głowy i mdłościami przez cały dzień:O

Gość pytam wciąż...
Aqua di Gio jest ok, ale za dużo w nim jaśminu, w zasadzie to jest sam jaśmin:(

Gość pytam wciąż...
😭 Wiem, jestem straszna:(

Gość mmmmmdfkjghdigd
armani code jest boskii

Gość faafmmm
No to niedobrze, bo pal licho otoczenie, ale jak ty masz cierpieć, to kicha:( ja byłam bardzo wybredna co do perfum, zwłaszcza jak wiedziałam że mam zainwestować 300 zł w coś, co będzie ze mną miesiącami, ale ostatnio w SuperPharmie są niewiarygodne przeceny, 100 ml można dostać za 80-90 zł, a mniejsze ilości za 40 zł nawet, więc mam tych zapachów multum i wymieniam, co dziennie prawie co innego. I jakos zaczęło mi się podobać dużo zapachów.:)

Gość pytam wciąż...
:) Kurcze, byłam w SuperPharm dwa dni temu, ale wszystkie te zapachy w promocji są słodkie i nie w moim typie -Euphoria, Black XS, Be Delicious red, itd. Wiem, że jestem marudna. A Burberry Weekend nadaje się na jesień i zimę? Czy nie za bardzo??

Gość moze cos z kenzo
kurcze u mnie nie ma superfarmu tylko Rosman a w nim ciagle chcą opchnąc słoneczniki :D ale bywaja tez na E. Arden, Iceberg, Cerrutti W tym superfarmie jest na okragło jakas przecena czy okresowo?, za kilka dni jade do Warszawy to zajdę :D

wiekszosc z tutaj proponowanych mi nei odpowiada,bo sa za moce/za slodkie itd zgadzam sie,ze Sensi Armani jest intrygujace,ale jak dla mnie za slodkie,podobnie Madmoiselle Chanel Ja sama używam jesienia i zima LACOSTE teraz mam Emporio Armani White,typowo letni zapach:) Sprawdz Lacoste

Gość moze cos z kenzo
moze stary ale dobry anais anais, nigdy mnei nie męczył, rowniez Eternity mnie nie meczy, fakt jest wele zapachow od ktorych po kilku dniach boli głowa, ostatnio wypsikalam sie u kolezanki hypnotic poison i zle sie skonczyło

ja sobie kupilam Armani Summer Mania-wersja letnia Manii,podobal mi sie,kilka razy testowalam,ale jak zaczelam uzywac,to nie moglam go zniesc:/ tak to jest z perfumami.Dlatego od lat kupuje te same