Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam wciąż...

Jakie perfumy na jesień i zime do pracy? Żeby nie były męczące dla otoczenia.

Polecane posty

Gość te perfumy nie są złe
moze Ty mi poradzisz jaki jest dobry krem do cery mieszanej wiek 30 lat

Gość pytam wciąż...
Hmmmm... Według mnie świetnym kremem do każdej cery, jeśli komuś tylko podpasują te kosmetyki (bo nie wszystko pasuje wszystkim) jest Iwostin nawilżający w wersji z filtrem słonecznym. To zwykły, nawilżający krem, nie jakiś matujący, ale jest naprawdę rewelacyjny. Ja np. mam beznadziejną cerę- łuszczącą i suchą a jednocześnie tłustą- porażka. A ten krem jest najlepszy, o wiele lepiej mi służy niż wynalazki SVR czy Vichy;)

Gość lekkie i ciepłe i sa

Gość lekkie i ciepłe i sa
Lacoste pour femme i Light Blue

Clinique happy sa jak najbardziej na zimę:) i chyba bardziej nawet niż na lato bo słodkie, ale moze teraz ja troche pomarudzę ;) Happy za słodkie i to w ogóle stary zapach przeżytek może jeśli jednka nie ma to dla ciebie znaczenia to weź klasyczny CH5 i będzie po kłopocie, zapaszek neutralny do pracy i po pracy i na zime i na lato :D dzień dobry!

Gość pytam wciąż...
CH no 5 to koszmar:O I nie chodziło mi o Clinique Happy, tylko Happy to be;) To zupełnie inne zapachy. Ten Weekend pachnie taką świeżością, pod koniec nawet trochę... proszkiem do prania:D To chyba by się do pracy nadawał, co?:)

Gość pytam wciąż...
Może Burberry London (ale ich nie znam) albo Brit?:O Brit co prawda mają wanilie, ale o dziwo od nich nie jest mi niedobrze.

Gość a trussardi skin lub bianco

Gość a trussardi skin lub bianco
Boucheron, Jaipur Saphir Boucheron, Initial Boucheron, Trouble Cacharel, Amor Amor Cacharel, Promesse Cerruti, 1881 Blanc Chanel, Chance Christian Dior, Diorissimo Clinique, Simply Davidoff, Good Life Women Dolce & Gabbana, The One Elizabeth Arden, 5th Avenue Elizabeth Arden, Splendor Emanuel Ungaro, Desnuda Escada, Magnetism Estee Lauder, Intuition Women Fendi, Theorema Giorgio Armani, Armani Mania Givenchy, Organza Guerlain, Champs-Elysees Guerlain, Insolence Jean Patou, Enjoy Jean Paul Gaultier, Classique Kenzo, Kenzo Amour Nina Ricci, Premier Jour Prada, Prada Ralph Lauren, Ralph Rochas, Alchimie Salvador Dali, Dalissime Sonia Rykiel, Rykiel Woman Vera Wang, Princess YSL, Baby Doll

Gość pytam wciąż...
Ha! Byłam w perfumerii i tak: Lacoste ble:O Takie byle co... Boss Femme taki sobie, lepszy essence Femme, ale też bez rewelacji. Noa spoko w pierwszej nucie, potem znika i jest za delikatna, taki zapach jak dla przedszkolanki. Nie jestem małą, miłą dziewczynką:) Za to spodobała mi się nawet klasyczna, czerwona Dolce&Gabbana. Bardzo dobrze ułożona, nie czuć w niej tak nachalnie jaśminu i wanilii. Postanowiłam jednak, że kupię sobie Burberry Weekend- na wczesną jesień, a do tego albo Burberry London, albo Burberry Brit, albo może tego złotego Armaniego. Teraz właśnie nie wiem, co wybrać na zimę:) Armani jest chyba oklepany no i mało biurowy, ale ładny. Brit obawiam się, że może mnie zmęczyć wanilią, chociaż nie jest typowo waniliowy i na razie mi nie przeszkadza. A London jest taki... strasznie jaśminowy. To nie wiem, czy dobrze na zimę;)

Gość które Burberry sa
najładniejsze?

Gość a................a
jeżeli podobają Ci się męskie zapachy to używaj ich! Nie widzę problemu! a nie marudzisz i wymyślasz! cóż z tego że męskie, skoro sie podobają!!!!! ja używałam bo akurat bardzo mi pasowały, a teraz zabiłabym Cię bo używam YSL Cinema. Natomiast mnie zabił zapach CK Truth bleeeeeeee

Gość a................a
i pytaj sobie pytaj , może akurat ktoś Ci podpowie

Gość Rozyka
Tutaj widziałam całkiem ciekawy poradnik http://tematmoda.pl/perfumy-na-jesien-2016/. Z tego zestawienia chyba najbardziej podoba mi się Bottega Ventea. Jest ciepły i waniliowy, ale moim zdaniem nie jakiś duszący. Polecam oczywiście stosować z głową, nie przesadzać z zapachem, ale też nie stresować się, że otoczenie go nie polubi, bo z moich obserwacji wynika, że jest inaczej ;)

Gość gość
Zdecydowanie Chanel Chance. Intensywny, elegancki - piękny zapach. Z www.goia.pl znacznie taniej. Polecam serdecznie

Gość gość
Powinien zostać wprowaszony zakaz używania perfum w pracy. Zamknięte okna, klimatyzacja i mieszanka wybuchowa zapachowych gustów wszystkich pracowników. Nie dziwie się że jest tyle chorób cywilizacyjnych.

Gość gość
Moim zdaniem sprawdzi się Lacoste Pour Femme. Jest elegancka, długotrwała, piękna. Polecam zakup z goia.pl

Gość gość
Jestem zwolenniczką delikatnych perfum i polecam Versac-Crystal Noir oraz CK-Euphoria. Ładne ale nieco słodsze są Carolina Herrera-Good Girl, też warte uwagi. Dużo ładnych i trwałych perfum jest na goia.pl gdzie kupuję od około dwóch lat i nigdy się nie zawiodłam.