Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam wciąż...

Jakie perfumy na jesień i zime do pracy? Żeby nie były męczące dla otoczenia.

Polecane posty

Gość faafmmm
W moim SuperPharmie przecena jest na okrągło, w zasadzie co tydzień mają coś nowego. Przeceny są różne, od 20-30% do 70%., ale trafiają się nieziemskie okazje, tyle że zaraz znikają.:)

Gość Alboo może
ECHO davidoffa?

Gość moze cos z kenzo
a moze cos z tanszych typu puma, esprit, ona na codzien nie sa takie męczace

Gość moze cos z kenzo
czy to warszawski superfarm? jak tak to ktory?

Gość pytam wciąż...
Kurcze, ale chodzi o Lacoste Femme, takie w bladożółtym opakowaniu??? Z Armaniego toleruje tylko City Glam i klasyczne, złote Emporio- ale to na wieczór raczej;)

Gość pytam wciąż...
W superpharmie promocje na perfumy są cały czas, ale na rożne- to się zmienia. Jak rzucą "zielone jabłuszko" to po jednym dniu nie ma;) Zazwyczaj te promocje nie sa jakieś obezwładniające, tzn. ceny nie schodzą poniżej 120zł. Ale jest kilka zapachów, które są poniżej 100zł, nie zawsze jakieś "szałowe", ale są.

tak tak Poison hypnotic jest tylko na zimowe wyjscia wieczorem i to do duzych pomieszczeń... kiedys byly to perfumy moich marzeń:D

Gość pytam wciąż...
Hmmm.... Ja zostałam kiedyś uraczona Pure Poison i nawet kilka razy je na sobie miałam. Ale sa takie... jak butiet starych kwiatów w wazonie z nieświeżą wodą:D

Gość pytam wciąż...
No to może i jeszcze ktoś powie, czy taki Weekend nadaje się na jesień i zimę? Czy zdecydowanie za "świeży"?

tak,Lacoste Pour famme,spróbuj,moze Tobie tez przypadnie do gustu,otoczenie nie bedzie Cię przeklinac,bo to nienarzucajacy sie zapach

Gość dziewczyny napiszcie mi coś bo
Ok, to jutro znowu będę się "truć":D Mam jeszcze bloter z tym Weekendem i mi się on podoba, no, co robić... A brat mówi, że za słodki. Dziwne. Moim zdaniem jeśli można mu coś zarzucić, to że jest zbyt rześki, coś w stylu środków czystości. Ale jest ładny i mi się podoba:)

Gość te perfumy są niezłe
Balenciaga, Cristobal Bvlgari, Bvlgari Pour Femme Cacharel, Eau d'Eden Calvin Klein, Euphoria Calvin Klein, Truth Carolina Herrera, 212 Carolina Herrera, Chic Cartier, So Pretty Chanel, Allure Christian Dior, Miss Dior Cherie Giorgio Armani, Emporio Femme Givenchy, Organza Gucci, Envy Hermes, Hiris L'eau par Kenzo Lancome, Hypnose Lancome, Poeme Lolita Lempicka Moschino, I Love Love

Gość pytam wciąż...
Balenciaga, Cristobal- tych nie można już chyba nigdzie dostać, nigdy ich nie widziałam Bvlgari, Bvlgari Pour Femme- zbyt wytrawne jak dla mnie;) i takie zimne Cacharel, Eau d'Eden- wąchałam kiedyś i myślałam, ze padnę;) Calvin Klein, Euphoria- okropne i bardzo duszace, słodkie, ciężkie i charakterystyczne, nie lubię Euphorii i tym podobnych zapachów, to taki trend zeszłej zimy... Calvin Klein, Truth- czuc bambus, jakieś chemiczne nuty i są takie mdłe Carolina Herrera, 212- nie lubię tego zapachu Carolina Herrera, Chic- nie wąchałam, ale za to męska wersja jest cudna Cartier, So Pretty- nie wąchałam Chanel, Allure- może byc, chociaz ma chemiczną nutę czegoś nieprzyjemnego, zalatuje taką retro naftalina na początku, nie jest zły ale też nie powala i jest nie w moim stylu Christian Dior, Miss Dior Cherie- fajny jest początek, ale te perfumy są za słodkie Giorgio Armani, Emporio Femme- te mi się podobają, ale sa bardzo charakterystyczne i nie wiem, czy wypada stosować taki zapach do pracy, chyba jest bardziej wieczorowy? Givenchy, Organza- nie bardzo Gucci, Envy- zbyt kwiatowy i słodkawy- nijaki Hermes, Hiris- nie wąchałam L'eau par Kenzo- ładne, ale na lato, i takie bez żadnej niespodzianki, poprawne Lancome, Hypnose- nie wąchałam Lancome, Poeme- nie wąchałam Lolita Lempicka- nie w moim stylu;) Moschino, I Love Love- nie pamiętam, jak pachną

Lancome, Hypnose- tez raczej ciezsze Lancome, Poeme- to klayka, cieple Carolina Herrera, Chic i Cartier, So Pretty to nie wiem czy mozna gdzies jeszcze dostac, ale chic niby taki nieszałowy ale bardzo ciepły a CK : Contradiction, Escape lub Eternity? w sumei to widze ze mało Ci sie podoba:D ciezko bedzie cos wybrac bo w sklepach tez wybor ograniczony, wchodzą nowe zapachy, stare znkają wez jeszcze zobacz dior addict, sensi musi Ci sie spodobac :-) a moze cos z Chaneli tych nowych?

a moze Arden Beauty? czesto są promocje

koniecznie powachaj cerrutti 1181 i image

Gość pytam wciąż...
Kurcze, Sensi jest taki... słodkawy i nijaki. Nie lubię takich zapachów. Z Armaniego podoba mi się tylko City Glam i Klasyczne Emporio Femme. No i może ten nowy Diamonds nie jest zły, ale nie lubię nut tego liczi:O W Hypnose jest wanilia.W Poeme też:( CK Contradiction pachnie jakimś... olejem. Okropnie. I w ogóle czuć go tylko przy skórze. Escape też nie jest fajny, eternity nie pamiętam Ale amerykańskie zapachy generalnie mi się nie podobają. Wiem, ze mało mi się podoba😭 W tym kłopot;)

Gość pytam wciąż...
1881 nie bardzo. A Image mam i używam. Używałam też Bvlgari białej herbaty, Ralpha Lauren Ralpha, no i kiedyś narciso rodriguez for her, ale niechętnie;)

Gość te perfumy sa niezle
to moze dezodorant Fa? :D

moze zapchy Estee Lauder albo Cliniqua są spokojniejsze i do pracy sie bedą bardziej nadawały

Gość madzik34
Lancome Miracle

albo ktorys z sisheido, chyba duzo kobiet tego nie uzywa mi sie kiedys spodobał kenzo flower, potem stwierdzilam ze mnie męczy

o i sobei przzypomnialam jak mi sie kiedys podobał zapach Estee Lauder White Linen

White Linen Breeze konkretnie

Gość pytam wciąż...
No white Linen ma za dużo jaśminu😭 A ta nowa wersja Pure White Linen Light Breeze nie jest na zime i jesień i jest taka.... szczeniacka. jak dla nastolatek... Dezodorant Fa w życiu:O :D Wiem, ze jestem krytycznym przypadkiem, żebyś widziała miny pań w Sephorach czy Douglasach:classic_cool:

Gość pytam wciąż...
Z Clinique to tylko mi się w miarę podoba Happy to be. Ale znowu- czy to jest zapach na jesień i zimę?:( Czyli jak na razie podobają mi się: Image Cerruti, Weekend Burberry, City Glam i She/Femme Armaniego, Clinique Happy to be. Nie jest źle;)

kiedys tez mialam givenchy fleur d'interdit :D

Gość te perfumy nie są zle
a stary klasyczny poison diora albo tresor? tylko to chyba nie do pracy, nie mowiac juz o najpiekniejszych wieczornych czerwonych dolce gabbana

Gość pytam wciąż...
No tych czerwonych nie wąchałam;) Ostatnio wąchałam różne Armaniego, bo się zastanawiałam nas klasycznym Emporio She. Mojemu bratu się bardzo podobał;) Ale mojemu chłopakowi nie. I nie pamiętam dokładnie, ale chyba Emporio Night podobnie pachniał... Pamiętam, ż ebyła jakaś resztka w testerze i mi sie podobało a jemu nie😠 No ale Emporio Night też nie do pracy;)

Gość te perfumy nie są zle
zostaw brata w spokoju