Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikarinka

ONA+ONA+DZIECKO

Polecane posty

Gość Mikarinka

Jestes w związku z kobietą wychowujemy razem corunkę :)

Gość zakreconaaaaaaaaaa-------
no to dobrze wychowujcie ja dalej co za sensacja? zadna oby wam sie ukladalo szczescia zycze

Gość Mikarinka
Sensacja bo oststnio wygralam sprawe w sądzie o przyznanie mi opieki nad corunką, byly chcial ją sam wychowywac, dziekuje za cieple slowa:)

Gość musztarda
Na którą z Was córuńka mówi Tato?

Gość głupie baby
powinni wam dzieciaka odebrac! i zróbcie se nowego, we dwie :D

Gość Mikarinka
Nie bedziemy Jej nic narzucac:)

Nie moje podwórko, ale zaprzyjaznione bezinteresownie ;-) Kolezanka z przyjaciólka, od 5 lat ponad razem, kolezanka ma 15- letnia córke, która zyje oczywiscie w tej nieco kniekonwencjonalnej dla innych :-P rodzince- swietna dziewczynka, mila, pilna w szkole, pracowita (miala praktyke u nas) Kolezanka byla kiedys zamezna, jest rozwiedziona, ojciec zajmuje sie tylko finansowo dzieckiem, a \"druga mama\" i zadania szkolne pomogla zrobic, i na zajecia dodatkowe zawiozla, i pokibicowala.... druga mama jest notabene pedagogiem. Mikarinka, pozdro!

Gość Mikarinka
Dziekuje za ciepłe słowa, moja kochana jest nauczycielką w szkole podstawowej i bardzo lubie Dzieci, one ją zresztą tez:)

Gość Panienka Vitaminka
Jednemu dziecku nic, a drugiemu coś. Niby nic się nie narzuca, ale dziecko widzi taki wzorzec a nie inny.Im mniejsze tym wiekszy wpływ na niego. Moze nie byc kesbijką.. ale widząc taki układ K K będzie uważać układ KM za nienormlany I tym samym wzrosnie populacja lesbijek takich nabytych w trakcie zycia.

Gość Mikarinka
Uwierz mi są gorsze rzeczy w zyciu od bycia lesbijką;)

Gość przykro mi..
jebie was juz na maxa:(

Mikarinka "Jestes w związku z kobietą wychowujemy razem corunkę " no rzesz kurwa .... mam nadzieje ze to prowokacja jak nie to od malego dziecko bedzie mialo zrtya psychike, i wychowacie ja na lesbijke .. kto przyjdzie na wywiadowke do dziecka do szkoly ? mama nr 1 czy mama nr 2 ? :P szkoda mi tego dziecka

Gość Mikarinka
coz za homofob z Ciebie, Bardzo kochamy Malutką i naprawde krzywdy jej nigdy nie zrobimy,

Gość gość
Biedne dziecko nigdy nie zazna miłości i opieki ojcowskiej. Dziecko powinno wychowywać się w pełnej rodzinie i mieć ojca i matkę a nie dwie mamy. Najpierw sypiacie z zakochanymi w was mężczyznami a potem odbieracie im prawa rodzicielskie tylko po to by mieć dziecko. Nikt w temacie pisząc negatywną opinię nie miał nic przeciwko homo-związkom ale mieli na uwadze dobro dziecka i jego prawidłowe wychowanie.