deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 bo z reguły w życiu trzeba zawalczyć o swoje, nic nie przychodzi od tak, a Ty myślisz że dziewczyna będzie walczyć o Ciebie,? jednak na odwrót powinno być, a większość dziewczyny lubi jak się je adoruje, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 a co przez to rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 jeśli nikogo jeszcze nie adorowałes, to będzie Ci trudno zacząć. nieśmiałość?? tak najłatwiej wytłumaczyc siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 co rozumiesz pod pojęciem "jak będę miał swoją szanse"? adorowałeś kiedys kogoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 mówisz że jesteś przystojny i zarazem twierdzisz że nie bylo szansy na adorowanie dziewczyny? Żadna Ci się nigdy nie podobała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 ja jestem wstanie zrozumieć że ktoś nie był nigdy w związku, tak wyszło, ale żeby nie mieć okazji ku flirtom i adorowaniu? to mi jest cieżko pojać chyba ze sie nigdy nikogo nie znało.? Niemniej z reguły osoby "z wyglądem" bywają w towarzystwie jakimś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 nie dostał sznasy na co? na flirt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 szanse sie tworzy daje i bierze. nie ma czegoś z niczego czekaj na gruszke na wierzbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 to jest Tomek TMT czy jakoś tak, z nim szkoda rozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 kiedys tylko nie klnął, teraz jak widać myśli że tym coś zmieni w swoim żywocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 1, 2008 też spadam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Listopad 1, 2008 \"Jak będę miał swoją szansę to będę adorował że ho ho\" pewnie chwycić i obmacać ją po cyckach? no cóż, nie wiem czy taka która będzie od razu chętna zauważy \"światłość\" twojej duszy... stop. Pewnie tylko taka zauważy no cóż :O wieczne życiowe niepowiedzenia rodzą frustrację na tych co mają odwagę i te \"głupie szmaty\" które nie chcą zauważać wspaniałych wartości :O eot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Cartoon Network Napisano Listopad 2, 2008 jestes uposledzony ale mówie ci to się leczy :) naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zsp Napisano Listopad 2, 2008 j jak zwykle zwymyslal kobiety i teraz usunal swoje posty. Eh, brak slow. I jeszcze ma czelnosc pisac, ze on szanuje kobiety :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cartoon Network 0 Napisano Listopad 2, 2008 Sami jesteście upośledzeni jeśli myślicie ze ktoś kto jeszcze nie znalazl swojej Venus jest nienormalny. Wszystko jest kwestią czasu a moja wybranka będzie wyjątkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cartoon Network 0 Napisano Listopad 2, 2008 W przeciwieństwie do wielu facetów z tego forum ja szanuję kobiety i one czują cieplo płynące ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Cartoon Network Napisano Listopad 2, 2008 jesteś żałosny idz się leczyc masz postawę żałosną i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zsp Napisano Listopad 2, 2008 jak szanujesz, jak wczoraj wyzwales dziewczyne od szmat? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiesz pewnie w szkole i w domu Napisano Listopad 2, 2008 rówieśnicy i matka wyzywali go od szmat to myśli, że to komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cartoon Network 0 Napisano Listopad 2, 2008 To nie dziewczyna tylko facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inor Napisano Listopad 2, 2008 Co tam slychac u tego frajera Goloty? Za 5 dni ma spotkanie z Austinem. Natrzaska Golocie, az bedzie zal patrzec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Listopad 2, 2008 nigdy się nie uważałam za faceta, nawet podobna nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cartoon Network 0 Napisano Listopad 2, 2008 Zdziwisz się skurwielu bo Austin będzie leżał w 8 rundzie a jak mu Gołota pozwoli to może dotrwa do końca walki (żeby publika miała co oglądać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cartoon Network 0 Napisano Listopad 2, 2008 Może i nie jesteś facetem ale kobietą tez nie jesteś bo sama chamówa z cienie wyplywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta* 0 Napisano Listopad 2, 2008 Cartoon, ja wierzę, że jesteś narysowany (albo przerysowany) na potrzeby forum, ale przeginasz porządnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam 29 lat i nigdy Napisano Listopad 2, 2008 nie mialalm chlopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cartoon Network 0 Napisano Listopad 2, 2008 Postaraj się być choć w 10% obiektywna Przeczytaj ich posty i jeżeli jesteś choć trochę inteligentna to zobaczyć ordynalną prowokacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inor Napisano Listopad 2, 2008 sam jestes skurwielem, cieciu :o a golota od dawna sie skonczony, moglby juz zakonczyc swoja kariere i posmiewiska nie robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta* 0 Napisano Listopad 2, 2008 Znam Deko z wielu wypowiedzi forumowych - myślę, że to wrażliwa, uczuciowa dziewczyna. Gdy dawała Tobie rady-wskazówki, to Twoją rekacją było jej obrażanie - tak to widzę. Jak dla mnie jedynie Ty prowokujesz niemiłym zachowaniem :( Dlaczego nie jest dla Ciebie kobietą? Jest w tej dyskuji jakiś podtekst, nieczytelny dla osób trzecich? Jakieś rozmowy pozaforumowe??? Proponuję przeprosić albo wyjaśnić do końca swoje zachowanie.. Mnie Twoje zniesmaczyło i na pewno nie powiedziałabym, że będziesz szanował swoją dziewczynę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inor Napisano Listopad 2, 2008 tomcio jest strasznie wybuchowy. Nawet gdyby mial dziewczyne, to wystarczy, ze ona zrobi/powie cos, co tomka wkurzy, to juz zacznie ją wyzywac, albo i bic. on jest niezrownowazony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach