Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowanie wiosenna

wredne teksty partnerów

Polecane posty

Gość lilyyyyjanna
mój były przyszedł do mnie, powiedział czesc, pocałował w policzek, po czym zasiadł do komputera. po dwóch godzinach nie wytrzymałam i mówię "a moze bys ze mna porozmawiał?" odpowiedział "a o czym ja mam Z TOBĄ rozmawiac?" rozstaliśmy się tydzień później.

bylam w ciazy- wysoko- wrocilam z siata z zakupow i powiedzialm, ze mi bylo ciezko... On na to- moglas isc dwa razy... Niesamowite.. .że takie stworzenia po ziemi chodzą...

Gość buble
Opowiadam swojemu facetowi o pewnym supermarkecie x - że tam wśród pracowników jest jedna wielka "rodzina" - każdy śpi z każdym. A on na to: aaa maja tam jeszcze wolne miejsca? Właściwie to szukam pracy... :P

Gość ta wielka rodzina
to Makro?

Gość mura
moze i makro ale pewnie i tak wszyscy mają mikro skoro sszukają sexu w sklepie

Gość sdsdfdfererw
@buble rzczywiscie okropne :| (ironia)

Gość buble
Nie, akurat to nie Makro ;) "Moja" sieć również tania, ale mają mniejsze powierzchnie. Przypomniało mi się cosik z ex-em: Idziemy pierwszy raz przez najbardziej obskurną dzielnicę miasta, tak zapuszczoną że nie mogłam oderwać oczu od budynków. On na to: Co się tak rozgladasz? Ja: A lubię podziwiać takie "piękne" widoki... On: Ja na co dzień też lubię, a w ogóle to myślisz że czemu z Tobą jestem? Nie ma to jak męski romantyzm, hehe.

Gość hahahahahahaha
mój jest bardzo dowcipny az czasami za bardzo... kiedys był u nas jego szef i rzucał mi komplementy że piękna jestem, że kwitne ja kwiat...na co mój mąż stwierdził ze kwitne ale chyba jak zupa

Gość buble
Hehe to ja bym mu odpowiedziała: Ty też rozkwitasz, niczym pleśniak na tygodniowym chlebie :D

moj na urodziny moje po 4 latach zwiazku kleknal i słowami kochanie poniewaz jestesmy juz tak dlugo razem i kocham cie nad zycie podal mi pudeleczko a wsrodku....karta pamieci do nowego aparatu foto..........zamurowalo mnie... na pozniejszym przyjeciu urodzinowym najwieksza jego frajda bylo opowiadanie moim znajomym jaki to dobry kawal zrobil i jaka to ja mialam mine ..................jak tu nie zabic

Gość trtr
No nie, z tą kartą pamięci to chyba najgorszy test z tych które czytam!

Nie wiem na ile to wredne, ale nieprzyjemne na pewno...: \"Jaki pech, że Ty zawsze trafiasz na te poje***e... Nie martw się; na pewno gdzieś czeka na Ciebie ta normalna :)\" " Bez Ciebie nie widzę sensu w życiu nie gadam z Tobą bo Cię poje***o\" \"\" dobra wszyscy są tacy sami no tak, nie ma wyjątków ;] pewnie że nie wszyscy faceci to dupy wołowe i już\"\" Mógłbym bardziej przeszukać archiwum gg, ale to zbytnio budzi wspomnienia... Szkoda, że pewne rzeczy wychodzą po czasie, jak się już bardziej pokocha i zaangażuje :(

Gość do niczego nie doszłaś
spójrz na swoje życie. Wcale się nie rozwijasz. Jesteś beznadziejna w łóżku. Obiektywnie patrząc jesteś gruba i takie tam. Jednak Cię nie kocham.

Gość jolka zawiniolka
Ja : Obiecaleś zadzwonić, czemu nie zadzwoniłeś. On: Będę dzwonil wtedy kiedy mam na to ochotę Ja: kiedy mam wrocić, może dopieor za tydzień..On: Nie ma znaczenia kiey wrócisz, jak nie mam ochoty to choćbyś była na miejscu nie spotkam się z tobą. Ja: jestem w ciązy, On: wole płaciś alimenty niż być z tobą

Gość mis pryszczatek
ósmy miesiąc znajomości, leżymy w łóżku, jesteśmy po wspólnej upojnej nocy, przytulam się szczęśliwa do niego, a on mi mówi, że po raz pierwszy było mu w końcu ze mną dobrze.. :-0

Gość Sway
Wracamy z sylwestra, idziemy kawał drogi na nogach w śniegu, on pijany ja wściekła... on widząc to mówi "powinnaś dziękować mi na kolanach że nie musisz mnie nieść" to też już anegdota:D:D

Gość twoja historia
mi powiedzial "zamknij morde" do dzis jest mi przykro:(

Gość weeranna
najgorsze co usłyszałam to że doda jest ładniejsza ode mnie nie podaruję mu tego :-O

Gość cham i tyle
powiedział :spierdalaj i wiele innych tekstów, żaden mnie tak nigdy nie traktował, juz nie jesteśmy razem, własnie ze względu na to jak mówił, z tym, że on uważał, że taki jest i ja powinnam go akceptować :o, dabil

Gość do bani
powiedzialam, ze jest mi zimno...a on na to : "włóż sobie ręce do kieszeni".

Gość kierowca z dlugim stazem
Mi z kolei mowi moj mowi ze nigdy mnie nie zdradzi ale dodzie niestety nie moglby odmowic. Ja na to- ona by cie nawet nie chciala ;))) Mysli, ze jest tak piekny ;) Tak wogole to my podczas klotni to tak sie nawzajem wyzywamy ze jak ja ty czytam wypowiedzi typu tylko "glupia jestes" to mi sie chce smiac".

Gość hihihihihihihihihihi
ale mialem super dzien no to super nie ciesz sie tak to nie z Twojego powodu. prosze cie pomoz mi z walizka bo jest ciezka nie pomoge to nastepnym razem nauczysz sie zeby mniej spakowac

\"Zostańmy przyjaciółmi\", po 2,5 roku związku. Miesiąc potem była już z innym.

Gość Porcelankaaaaaaa
On: co jest? Ja: to nie rozmowa na telefon On: w środę nie będzie mi się chciało ciebie na ten temat słuchać. po czym się odłączyłam i nie odzywałam przez dwa dni :)

Gość to teraz ja000
ja (wsciekla ze nie kochalismy sie juz ze 2 tygodnie): \"To nie jest normalne ze 30-letni facet wiecznie nie ma ochoty na seks\" on: \"moze nie mam ochoty na seks z Toba\" :D hahaha samo zycie :D

Gość hihihihihihihihihihi
do: to teraz ja000 Chyba spotykalysmy sie z Tym samym facetem;)

"Podupczyć byś chciał???? Nie zasłużyłeś" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D