Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowałam się.nie pierwszyraz

nasza-klasa potrafi zdołować..........

Polecane posty

sama czy nasza klasa.. na jedno wychodzi i tak jestem zdołowana😭 :(

ale co? studiuje, pracuje, imprezuje, nie siedze calymi dniami w domu i tak dupa i tak. to co mam wyjechac na inny kontynent? inne laski jakos nic nie musza zmieniac i maja facetow, i wiele z nich wydaje sie byc szczesliwymi. ale ja to mam na glowie chyba stanac ech? nie uwazam faceta za JEDYNE szczescie na tym lez padole ale do cholery nie chce CALE ZYCIE byc sama!:(

Gość
żeby coś zmienić musiałabym wyjechać do innego kraju heh

Gość dd..
i odrazu zaznaczam ze ta kobieta co cykalas obie zdjecia w hotelu to nie jest jakas kurewka to dziewczyna intelignetna po studiach, az mnie zamurowalo

Gość
czasem nie można wyjechać, kiedy ma się zobowiązania...

Gość
mogę, ale nie mam siły i się boję :(

mam nadzieję, Mamo Muminka, że to się w naszym życiu jeszcze zmieni;) masz bardzo ladna stopke kochana:*

Gość maciejjj
tez mam tak samo i wiek sie zgadza:P

Gość takie tam duperele...
Moja była szwagierka prezentuje na NK zdjęcia własne oraz rodziny na tle domku jednorodzinnego, kominka, itp. W rzeczywistości mieszka w zrujnowanym bloku, zajmuje jeden pokój podzielony na pół płytą gipsową, kuchnia wspólna dla całego piętra. Tak więc nie zwracajcie uwagi za bardzo na ten szał prezentacji osiągnięc życiowych na NK bo w znacznym procencie to zwykła mistyfikacja.

:) nawet jakis maciejjj sie znalazl;) nie tylko kobitki widze smuca sie:)

Gość maciejjj
kazdy szuka szczescia nie?:P

czasem nie warto wierzyc w to co widzi sie na zdjęciach na n-k. Często bywa tak, że pod zdjęciami napisane \"moja kochana rodzinka\" a w rzeczywistości żrą sie niczym przysłowiowy pies z kotem. To szczęście na zdjęciach to niejednokrotnie tylko pozory... a jak wiadomo "pozory mylą.."

Gość greckie wesele
A mnie totalnie rozwala ta stronka:P W życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby zamieszczać tam swój profil, bo i po cholerę? Poczytajcie, pośmiejcie się i wyluzujcie, bo naprawdę nie ma co brać sobie takich głupot do serca:) https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Fprojekt-kasandra.blogspot.com%2F A to na temat głupoty kolekcjonowania pseudoznajomych:D http://avaritia-nk.blogspot.com/2008/06/mili-fajni-i-ciekawi-czy-moe-raczej.html

Gość
czytałam drugiego linka.... mocne :D :D :D zwłaszcza ortografy tych \"dojrzałych\" do małżeństwa lasek no i ogólnie wychodzi tolerancyjność ludzi XD

Gość StudentkaAsia21
Do Autorki. Ja szalałam z dziewczynami i nie szukałam faceta ale sam się trafił jak grom z jasnego nieba:))i teraz jesteśmy prawie 4 lata razem i nie mówie że to czysta sielanka bo nigdzie jej nie ma. Więc główka do góry napewno jesteś wspaniałą dziewczyną - wydaję mi się że poprostu trafiasz na złych panów, którzy nie potrafią docenić Twojego piękna, czystego środka i wspaniałej duszy. Ale to oni powinni się zamartwiać, że z Ciebie zrezygnowali! PS Jestem przerażona chamstwem niektórych tutaj niewyrozumiałych ludzi.

Autorko, ja rozumiem,że czasem może brakować kogoś bliskiego i że jest wielka presja społeczna, żeby kogoś mieć;) ale czy naprawdę potrzebujesz faceta, żeby być szczęśliwą? nie umiesz się cieszyć życia sama ze sobą?

Gość mikroknażka
nk to gówno..pierdolić te wszystkie nasze klasy, grona i chuj wie co jeszcze...pustaki sie tam reklamują żal dupę ściska

Gość Adulec
a ja lubie nie byc w zwiazku, byc sama !!! tylko nigdy nie moge sie za dlugo nacieszyc ta wolnoscia, bo zawsze w koncu komus ulegam

Gość Adulec
ostatnim razem uległam , po pijaku oczywiście, parze żuli niedaleko dworca w katowicach:(

Gość Adulec
nie wiem co za debil podszywa sie za mnie wypie przaj gamoniu

Gość Adulec
skończcie z tymi podszywami, ci dwaj to wcale nie byly zule!!!!!!!!! nie smierdzieli i byli całkiem dobrze ubrani. no i dali mi 50zl. a jaki niby żul ma banknot 50złotowy______?

Gość frufru
a wam sie wydaje że w wieku 20 lat to już co, koneic zycia i szans na milość?? wam sie życie dopiero zaczyna na litość boską, zdążycie ze wszystkim...

Gość nasza-klasa potrafi zdołować..
jak coś lub ktoś dołuję to jest jedno sprawdzone i mądre wyście-UNIKAĆ tego czegoś lub kogoś

Gość dołekwesołek
dołować się na widok zaślinionych bachorów i szutcznych fotek ze ślubów? proszę was:o ja mam 25 lat, obecnie bez faceta, bez tego typu fotek, i wcale się tym nie martwię, ajuż na pewno nie dołuję:P nie będę na siłę szukać jakiegoś kolesia i się zaciążać po to, żeby foty tam wstawić:o