Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrwerw

W którym miesiącu zmienia sie kolor włosów?

Polecane posty

Gość rrrrrrrrwerw

czy wasze dzieci np. urodziły sie z ciemnymi włosami, a potem zmieniły sie na blond, ? kiedy to nastapiło? i czy mozliwe zeby z ciemnych włosów zrobił sie kolor rudy?

no tego to nie wiem,ale mój urodził sie troszkę rudy a teraz tylko po bokach mu zostało a na górze już rosną czarne włoski..:( szkoda myślałam ze chociaż ten synek coś po mnie odziedziczy ,no ale oczywiście cały tata:) mojemu pierwszemu synkowi kolor włosków sie zmieniał 3 razy:) rudy blond a teraz brąz:)

Mój synek urodził się z bardzo ciemnymi włoskami, potem te włoski ok 2 miesiąca zaczęły mu rudzieć i teraz ma 5 miesięcy i ten rudy powoli zamienia się w blond :)

Gość rrrrrrrrwerw
ale ktoś w rodzinie ma rude włoski? ja jestem brunetka chłopak brunet, i bardzo sie boje żeby nie było rude, teraz ma ciemne włoski ale ponocz sie zmieniaja:(

Obydwoje z mężem mamy ciemne włosy,teściu jest (był,bo już osiwiał) rudy,efekt,moje dzieci przyszły na świat rudziutkie,po jakimś pół roku kolory zaczęły im się zmieniać,syn jest teraz ciemny blond na czubku i jaśniejszy po bokach i z tyłu,a córcia pszeniczna blondynka ale w silnym świetle ma rudawy odcień,z ciemnego to chyba raczej się nie zmieni na rudy