Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalona jak cegła

Boże najdroższy.

Polecane posty

Gość spalona jak cegła

Chciałam poinformować matkę, że zamierzam kupić sobie depilator, poleciałam do salonu, gdzie ojciec czytał gazetę, a matka prasowała i wypaliłam: mamo, zbieram pieniądze na wibrator, więc jak będziesz w mieście to się przy okazji rozejrzyj czy są jakieś fajne. Ojciec się schował za gazetą, matka zrobiła minę jakbym jej z liścia strzeliła, a ja nie wiedziałam o co chodzi! O ja jebię, nie wyjdę z pokoju przez miesiąc :o :o :o

Gość nie no to mnie rozbawiło
:) 10/10 :D

Gość spalona jak cegła
wy się ludzie nie śmiejcie, to jest tragiczne! jeszcze dostałam wykład, że na wibratory to ja za młoda jestem, żebym sobie chłopa znalazła jak tak mi się chce, a nie własną matkę o takie rzeczy proszę :o

Gość beulag
to nie powiedziałas ze sie przejezyczylas??

Wy się śmiejcie, też kiedyś o czymś tam gadałam z moją mamą i tak samo dowaliłam.... Ale to wszystko przez to że myślałam akurat o zupełnie czym innym niż ona mi mówiła :p

Gość to powiedz rodzicom szybko
że się przejęzyczyłaś i potraktuj to jak dowcip kaŻDEMU MOŻE SIĘ ZDARZYĆ PRZEJĘZYCZENIE

Gość spalona jak cegła
beulag, powiedziałam, ale jak wiadomo - matki wiedzą wszystko najlepiej, więc na pewno musiało być coś na rzeczy i ja na pewno ciągle myślę o seksie :D wiii, mnie ten wibrator to się chyba wziął z tego, że rano koleżanka mi o nich nawijała, więc automatycznie poleciało.

Gość papajka
Wg mnie pomylilas sie iscie po freudowsku :D

Gość beulag
czyli jednak myślałas o wibratotach bo rano o nc rozmawiałaś :D

Gość spalona jak cegła
UK, miało, miało, nie mam w zwyczaju wymyślania historyjek, bo w tym jestem kiepska. beulag, no dobra, może gdzieś tam mi się przewinęły delikatnie, ale nie aż tak, żeby bezmyślnie stosować ten wyraz :D