Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysunki

rysunki do pokoju dzieci !!

Polecane posty

Gość nie wierzę....
no z ta zawiścią i chamstwem to sie zgodzę w stu procentach, niestety :/

Gość hhhhhhhhhh
chamstwo i zawiść to po pierwsze po drugie bezsensowne ujadanie,jakieś polowanie na ofiarę jest taki temat jak ten ktoś coś pokazał wchodzę,czytam,oglądam,stwierdam że mi sie nie podoba,zamykam i finał.To mój schemat Schemat niektórych pań: wchodzę,nie podoba mi sie ,obrażam,wciągam kogoś w pyskówkę,nigdy tego nie kupię nawet nie planowałam przez sekundę,ale nudzi mi sie to można popyskować:o

Gość omatkoo
rysunki są kiepskie-serio:o nie mówię tego złośliwie-to prawda(mam wykształcenie plastyczne,więc trochę się znam):o

Gość hrrrrrrr
Nie, nie. Wierz mi - gdyby to było piękne, napisałabym że bardzo ładne. Kiedyś skrytykowałam wprawdzie dziewczynę która reklamowała kolczyki hand made. Były SZCZERZE okropne a ceny horrendalne. Gdyby wpisała się tutaj jedna z osob które wystawiają np. te aukcje: http://www.allegro.pl/item414929301_rysunek_palacza_bristol_70x50_bcm.html http://www.allegro.pl/item419660059_rysunek_portret_na_zamowienie_okazja.html a nawet to: http://www.allegro.pl/item419412085_kon_konie_konik_tetsuo_tusz_a4_rysunek.html to szczerze napisałabym że są super, dobra kreska i pomysł

Gość hhhhhhhhhh
ale wróć do str 1 i przeczytaj: czy tam ktoś prosił o opinie na ten temat???

Gość nie wierzę....
nooo te są boskie. portrety...rewelacja!!!! no ale konik mi się nie podoba :D

Gość omatkoo
wow-portrety fajne;) bardzo dopracowane:)

Gość jeszcze tylko zapytam
dlaczego sprzedajesz tylko 5 rysunkow, skoro rysujesz je na zamowienie? dziwne...

Gość omatkoo
te są superrrrrr-najbardziej mi się podoba ostatni rysunek(zwłaszcza kobieta) i ten staruszek z brodą,w czapce(zwłaszcza oczy);) super też ta osoba rysuje ciało-aż się je czuje

wiecie co, dalybyscie juz spokoj:O dziewczyna przynajmniej ma jakis pomysl jak mozna dorobic, robi cos, zamiast siedziec na kafe i uzalac sie, zedwoje dzieci maz jeden pracuje a ja chce mu pomoc tylko NIE WIEM JAK i co ja mam biedna zrobic, ooo...! zycie jest takie okrutne a biednemu zawsze wiatr w oczy...a ja jestem znowu w ciazy i tak sie cholernie nudze, no co mam robic, co co CO poradzcie, NO WYMYSLCIE MI COS!!!:O:O:O :( autorko zycze powodzenia w sprzedazy:)🖐️

Gość to znaczy diabelek
autorka napisala na swojej aukcji allegro ze to sa jedynie szkice--doczytajcie.

Gość jupppiiiiii
Ja bym na twoim miejscukupił obraz takiego wielkiego kutasa i powiesił u dzieci w pokoju

Gość hrrrrrrr
to ze są to szkice dopisała na aukcji dopiero wtedy gdy tutaj ją skrytykowałyscie to nie są szkice

Gość no zwariuję
Boże już bez przesady-od kiedy to pokolorowany rysunek jest szkicem?? a co niby można z nim jeszcze zrobić? Ludzie pomyślcie trochę! spoko- to jest jakiś pomysł, niktnie twierdzi że nie, tylko przejżyj na oczy- żeby ten pomysł wypalił to nie może sobie wziąć pierwszego lepszego, niedopracowanego rysuneczku i opylic za nawet kilka dyszek! tzn- może chcieć, ale pytanie: kto to kupi? więc póki co to zaden pomysł, a przynajmniej pomysł w trakcie "obróbki". finito

Gość hrrrrrrr
Dobra kreska, cieniowanie nezłe. Ale wygląda zbyt "lalkowato", nie jak człowiek. Wiecie - wszystko jeszcze zależy od tego JAK DLUGO się taki rysunek robi. Bo jeśli zrobiłaś go w 10-15 min, to super, ale jesli w 6 godzin to nie-super.

to jest moj rysunek i zrobilam go tak na szybko moze w 20 minut pytam z ciekawosci

widzę, że zamiast tematu o obrazkach dla dzieci zrobił się dział dla koneserów i twórców sztuki hihi :)

Gość do młodej
płasko i nieproporcjonalnie zacznij od rozrysowania siatki głowy. Poza tym nigdy nie nakładaj cienia rozmazując ołówka palcem. Rysunki drugiej osoby lepsze, ale zbyt sztywne, brak w nich ekspresji wyglądają jak kopiowane kalką a nirn a to nie jest dobry efekt. Kreska zbyt sztywna. Jeśli rysujecie nie bójcie się linii pomocniczych, zawsze można się ich pozbyć wycierając lub pozostawić w zależności od potrzeb. Co do Kubusia wystawionego przez autorkę to przede wszystkim jest nieproporcjonalny, za mała głowa względem tułowia. Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Gość do młodej
aaa młoda zwróć też uwagę na to, że ustawiasz twarz z profilu a wszystko na twarzy oprócz nosa jest na wprost. Zwróć uwagę na perspektywę. Przyjrzyj się twarzy z profilu - nigdy oko widziane zza nosa nie będzie większe od tego na pierwszym planie, ba, nie będzie widać całego nosa. Rysunek to przedewszystkim mnóstwo skrótów, które trzeba nauczyć się zauważać a nie rysować z pamięci na zasadzie- wiem, że ma być oboje oczu więc rysuję z pamięci dwa bo przecież są dwa...ale to nie znaczy, że oba widać...

Gość do młodej
*ba, nie będzie widać całego oka- przejęzyczenie.