Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to wyszlo jakoś

Przystojny 24 letni prawiczek, dacie wiarę?

Polecane posty

Gość tak to wyszlo jakoś

Wiem , że to dziwne, ale jakoś no nie mogłem tego zrobić. Nie wiem wstyd gadać. Myślałem,że seks z dziewicą byłby najlepszy,ale one wolą doświadczonych. Po drugie nie ma dziewic, chyba,że poniżej 16 roku życia:( Znowu doświadczone kobiety...tutaj to już w ogóle wstyd nawet powiedzieć...To co mi pozostaje agencja, tu mam blokadę...Pozostaje chyba zakon:((((((((((((( Jak ktoś ma podobny problem, albo mial proszeo radę:(((( gg:13194392 sorry:(

Zablokuj sobie gg, bo zaraz zaczna pisac:) Tak, dam wiare. 2 lata temu poznalam 26-letniego prawiczka. Normalnie byl mniam, mniam. Sympatyczny, mily, przystojny..tyle ze niski. Co mnie akurat by nie przeszkadzalo, bo sama jestem niziutka. No ale..nie interesowalam sie, bo juz kochalam i bylam kochana. Nie idz do agencji, nie ryj sobie psychiki

Gość tak to wyszlo jakoś
jak mam się sam rozprawiczyć?Ręką to to nie to:)

Gość lukreacja28
no fakt to dziwi i to bardzo, bo nie trudno znależć dziś kobietę na szybki nmerek...Nie wiem może probuj na bezczelnego podchodź i pytaj: nie przespisz sie ze mną, jestem prawiczkiem...może któraś ci da, tylko czy zrobisz z tego użytek?

Gość tak to wyszlo jakoś
echhhhhhhhhhhh nasycony, nasycona, głodnego, nie zrozumie, o!:D egoistki z Was,no!

Gość dam wiare dam
bo sama ost. takiego poznalam...po paru randkach zaciagnelam go na macanki i juz wiem dlacego był prawiczkiem :O 😭 ze 13 cm.... :O

Gość talk_to_me
e tam mówisz.... nie wszytskie kobiety uprawiaja seks zaraz po 16 roku zycia, wierz mi.... to tylko dzisiejszy świat, krecacy się wokol seksu, reklam ,i konsumpcyjnego stylu zycia wmawia nam takie rzeczy. Nic nie kombinuj, zrób to z milości :) Jeśli znajdziesz kobiete, która Cię pokocha to nie będzie jej to przeszkadzalo, napewno... :D

Gość dorota co nie ma kota
a po co o tym mowic, czy to wazne czy facet juz zamoczyl czy nie??? przeciez jak jest ok, ma juz te 24 lata to na pewno znajdzie dziewczyne z ktora zwiazek przerodzi sie w cos powazniejszego a stad tylko o krok do seksu...nie widze problemu, szczegolnie w tym ze jestes prawiczkiem, przeciez to jest dosc ciekawe ;) No chyba ze ty nadal nie chcesz tego robic...to juz na pewno bedzie ci ciezko bo jak tu ostatnio widze na kafe to kobiety zaczynaja tak samo pragnac seksu jak mezczyzni, tak samo czesto, mocno i z eksperymentami, zaczynaja o tym otwarcie mowic (bardzo to mi sie podoba ze staje sie to tak samo normalne jak u facetow)

oj juz nie przesadzaj, nie kazda kobieta lubi duze!! to tak samo jakby powiedziec ze dziewczyna ktora ma male piersi bedzie do konca dziewica... bzdura!! tyle ze kobiety maja gorzej bo piersi widac, a penis jest ''ukryty'':P a co do autora to nie dam wiary:D

Gość dam wiare dam
ale on byl tez cienki a wlacicle nie widzial co ma z nim robić :O

Gość jestem za
oj chłopie gdzies się uchował :) ja też mam 24 i jestem dziewica i raczej wolałabym sie oddać znaczy sie oddam sie doświadcvzonemu bo to już przesądzone. faceci raczej wolą posiąść dziewicę. np mój wcześnie chasał i to równo, a mówi ze cche miec za żónę dziewicę, więc chyba warto było czekać. pragnieniem kazdego mężczyzny jest być być pierwszą miłościa kobiety, pragnieniem kobiety jest być ostatnia namiętnością mężczyzny :)

Gość tak to wyszlo jakoś
cóz, jak szczerość, to szczerość.Nie mam 13 cm. Mam 18 cm, choć to i tak nie za dużo:D Tak, kobiety oczekują dużo od mężczyzn, dokładnie maszyny seksulanej. Raz jedna kobieta opwiadal mi jak to prawiczek ją próbował piperzyć, tak go wyśmiala, ze przez 5 min. niec nie powiedizalem... zostaje tylko agencja...niestety, w tym wieku nie ma ratunku

Gość dam wiare dam
pokazywalam :O a po nalozeniu gumki mu opadł :O

eh ja bym sie bala uprawiac seks z prawiczkiem, nie wiem czemu ale jak o tym pomysle to moglo by byc bardzo ciekawie:D kobiety wymagaja bo maja potrzeby:P

tak, mnie tez to cieszy ale nie jesli jest to wulgarne...tak to mozna z blizsza Ci osoba, ale wiecie co i tak wydaje mi sie ze jak dziewczyna mowi tak duzo o seksie to i tak jeszcze sie na to krzywo patrzy, choc juz na pewno nie tak jak kiedys:P zaraz dopisuje sie jej przeszlosc itp a to wcale nie musi tak byc... pozdrawiam autora tego topiku, tylko nie idz do burdelu! to przeciez nie koniec swiata...rowiesniku:)

Gość chyba
jasne kurwa facet sobie hasal cale zycie a ty mu sie jeszcze w nagrode oddasz...ciekawe skad te dziewice maja sie brac skora taki glupi chuj lata po swiecie i je dziurawi to tzreba byc niezlym egoista i totalnym popierdolencem wspolczuje ci takiego samoluba za partnera. Takie teksty ze chce sie miec zone dziewice moze powiedziec tylko totalny prostak

No nie mowcie, ze byscie sie baly. Ja to sie powinnam byla bac: ja dziewica, moj partner - prawiczek. Spodziewalam sie krwawej rzezi, ale bylo fajnie. A teraz..bajka:) ja bym jednak stawiala na prawdziwa milosc dam wiare dam - opadl, bo sie pewnie biedak zestresowal

Gość jestem za
przynajmniej zna się na robocie i uczy mnie wszystkiego jego przeszłośc nie ma dla mnie żadnego znaczenia, w końcu traktował je instrumentalnie

Gość dam wiare dam
powiedzial ze gumka była zimna :O

Gość dorota co nie ma kota
patrza krzywo niestety i to nie tylko jak kobieta mowi o seksie, co by nie miala do powiedzenia to i tak wiekszosc patrzy z przymruzeniem oka bo co taka biedna babinka bez jader i parowki moze wiedziec o zyciu ;) ale to nie na temat wiec dam spokoj :) a jesli chodzi o twoja znajoma to moze ona byla wlasnie z domu publicznego??bo jakzez kobieta moze powiedziec ze ktos ja pieprzyl...to jakies ponizajace I jak juz kiedys ktos madrze powiedzial dodam na koniec (choc nie uwazam za 18 cm to malo raczej normalnie): Nie wielkosc czarodziejskiej rozdzki sie liczy a jej tajemna moc ;)

Gość prawiczek i kropka
ja mam 21 lat i boje sie strasznie, ze dziewczyna mnie odrzuci i tez sie zastanawiam nad agencja, ew pierwsza lepsza, bo juz ciezko mi wytrzymac, a ta milosc cos nie przychodzi

Gość jestem za
oczywiście, że cięzko że wygląd teraz liczy sie najbardziej wiem od dawna, zresztą aby być pięknym trzeba miec kasę, na brak zer na koncie nie narzekam więc wniosek jest prosty

Gość chyba
jestem za = hahaahah a ciebie to niby jak traktuje hahaah nie tkwij w bledzie ze jestes dla niego jakas wyjatkowa dziewica przestaje sie byc po pierwszym razie i co portem poszuka nastepnej dziewicy??? bo nie wierze ze taki wywijacz faja nie sprawdzi przed slubem czy sie dla niego nadajesz czyli...znow nie bedzie dziewicy zony... hahaah zycze ci zebys dostala nauczke za te wszystkie dziewczyny ktore on jakoby traktowal instrumentalnie

Gość Bladousta
Mam zajebistego kumpla - normalnie wyglada jak Apollo :D zbudowany jak grecki bog, przystojny jak cholera :D ale tak sie zlozylo, ze trafial zawsze na niewlasciwe kobiety i nie zdarzyl sie puscic w tango ;) ma 22 lata, ale to w jego przypadku i tak niewiarygodne, ze jest prawiczkiem ;) z charakteru rzeczywiscie skromny chlopaczyna, ale z wygladu mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... :D dla mnie nieco za mlody, chociaz przewijaly mi sie rozne mysli :P

Gość jestem za
nie jeden facet chciałby mnie wydymać, ale niestety jednemu to będzie dane

Gość prawiczek i kropka
kosmetik masz 24 lata?