Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to wyszlo jakoś

Przystojny 24 letni prawiczek, dacie wiarę?

Polecane posty

Gość lukreacja28
jest pewna grupa facetów wartościowych, ktorzy jakby znają swoją wartość. Czają się boją się jakby...Pewnie jesteś dobrze wychowany, możestąd ta blokada,,, nie wiemNie marnuj życia.Nie wierz kobietom i rżnij je.

Gość marek ogarek
spoko, jak ty dajesz rade tak...bez seksu????????????????????????

Gość wnuczka bogacza
to jest kamuflujacy się prawiczek pewnie dawał na prawo i lewo a teraz udaje trzeba zropbic wywiad srodowiskowy:P

Gość marek ogarek
hmmmmmmm trudno wyczuć:) czasem sa faceci po przebiegu i nie znają sie na rzeczy

Gość wnuczka bogacza
a ten się zna, bo nie czytałam od początku?

Gość opsa
nauczy się:))))))))))))) i będzie tylko stracił troche lat.............

Gość prawiczek i kropka___
uwazam, ze lepszy prawiczek niz jakis posuwacz, tylko dziewczyny niestety wola tych drugich, typ macho

Gość ooi
morze cie rozni? to masz wode w kolanach?

Gość mara00
prawiczek, a ty skąd masz te dane? moze zamiast trwac w tym swoim urojonym z kompleksow swiecie wreszcie otworzysz oczy i popatrzył troche na prawdziwy swiat?

poza tym ciezko mi poznac dziewczyne, tymbardziej dziewice. bo w tygodniu pracuje, w w likend spie, pije i lecze kaca. zreszta po co jakiejs nie-dziewicy prawiczek. taka bedzie sie obawiac, ze jemu moze jej przeszlosc przeszkadzac. dlatego nie-dziewice wola nie-prawiczkow

Gość mara00
pierdu-wianku. to tylko twoje urojenia po kieliszku. boidupa jesteś i tyle.

no bo nie jestes dziewica. ja jestem prawiczkiem i wole dziewice. prawiczka raczej chcialaby tylko dziewica. ja bym nie pasowal do nie-dziewicy

i nie jestem dupa, nie spotkalem odpowiedniej dziewczyny. czasem bardzo mi sie podoba jakas bliska kolezanka, bo np znam ja dlugo, wiem, ze ma swietny charakter i duzo o niej wiem, ale wiem, tez, ze nie jest dziewica i swieta nie jest i w takim wypadku do niej nie startuje, nic z tym nie robie, czekam az mi przejdzie. uwazam, ze musze to jakos odchorowac i dac sobie z tym spokoj

Gość mara00
"nie jest dziewica i swieta nie jest" to ty chcesz ruchac swiete? no, faktycznie mozesz miec problem ze znalezieniem odpowiednij partnerki :D ale jest na to sposob: jesli umzesz jako prawiczek i dostaniesz sie do nieba...

chcialbym miec pierwszy raz z milosci, z dziewczyna, o ktorej bym myslal jako milosci swojego zycia. skoro ona ma byc moja jedyna, to ja dla niej tez chce byc jedynym

ostatnio moj kuzyn poszedł do agencji...miał 30 lat, cały zas czekał na ksiezniczke. zdobył ja w agencji...

Gość majaka 87
Agencja obrzydliwość fuj fuj az sie wymiotowac chce ja nie wiem jak mozna to robic za kase i z kazdym to brak poszanowania wlasnego ciala i godnosci

Gość Coala z katarem
majaka..nie histeryzuj. agencja to praca. a jak wobec tego ocenisz zolnierzy ktorza zawodowo zabijaja ludzi w iarku czy afganistanie? on tez pracuja za zold.

hehehe w niektórych rodzinach na zachodzie rodzice dja młodzieńcom pieniadze i zaprowadzaja do agencji zeby tam mial swój pierwszy raz.

Gość 89898888
heehehehe dobre:))) ja tez chciałbym ,zeby tautus na 18 zaprowadził mnie do agencji i mnie rodziewiczł przystojny brunet:)))

Gość love me or hate me
a ja myśle, ze juz lepiej isc na impreze i lachona na raz wyrwac:) niz do agencji:)

Gość tell me what you need
małolaty siedupca w kiblach na dyskotekach idz i podmien jakiegos załapiesz się!

Gość nonioni
ciekawa jestem bardzo. Ty nalezysz do gatunków wyginiętych:P sorry nie obraź się ale szkoda mi ciebie.

hmmmm dla mnie........seks z prawiczkiem mógłby być fajny.Nie kochałam sie jeszcze z prawiczkiem.............

Gość tak to wyszlo jakoś
witam, niestety nic się nie zmieniło,żadnych zmianw dalszym ciągu jestem prawiczkiem:(:(

Gość mirka_32
fajnie ze masz odwagę sie przyznać:):):)

Gość CaRtOn NeTwOrK