Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to wyszlo jakoś

Przystojny 24 letni prawiczek, dacie wiarę?

Polecane posty

Gość jestem za
oj pokaż mi faceta który porzuca atrakcyjną kobietę?

ee tam wszyscy pieprzycie jakies glupoty, tu niby prawiczek tyle czasu a tu zaraz chce stracic dziewictwo w burdelu? jak wytrzymales tyle to poczekaj jeszcze troche moze akurat sie cos zdazy w Twoim zyciu, zebys pozniej nie zalowal, ja bym nie chciala zeby moj facet chodzil do burdelu, juz wolalabym prawiczka

Gość dam wiare dam
"Nie wielkosc czarodziejskiej rozdzki sie liczy a jej tajemna moc " srutututu :O

Gość jestem za
kosmetyczka, siłownia z instruktorem, fryzjer, solarium, sauna, kosmetyki, modne ubrania ... wszystko kosztuje aby być pieknym trezba sporo płacić

Gość chyba
skoro uwazasz ze twoj facet nie porzuci atrakcyjnej kobiety to zapytaj dlaczego porzucil wszystkie poprzednie?? byly nieatrakcyjne?? raczej nie bo wtedy nie bylby z nimi - prosty wniosek - porzuci kazda, a jesli byly nieatrakcyjne i taki ma gust...to wspolczuje ci twojego wygladu...

Gość dorota co nie ma kota
dam wiare dam ------ moc pewnie nie w kazdej rozdzce jest ;)

jestem za... modne ubranie powiadasz? niech zgadne, rozowe? kurcze ale Ty masz myslenie :/

Gość jestem za
zal wam tyłki sciska mój facet zarabia tyle co przeciętny polak w ciągu 3 miesięcy, dwa mieszkania, jacht, nowy samochód, i jest w stanie wydac na mnie każda złotówkę, a skoro taki chojny to czemu mam z tego nie korzystać, częśto towarzyszę mu w służbowych podróżach i widze jaki jest dumny kiedy mnie przedstawia:P

Gość chyba
jestem za ---- wspolczuje ci ze musisz tyle wydawac na poprawienie swojej (watpliwej) urody...chyba nie jestes w takim razie zbyt atrakcyjna

Gość prawiczek i kropka
kosmetic, to ja zwracam honor, ze kiedys cie atakowalem. myslalem, ze jestes jeszcze nastolatka i twoje dziewictwo nie jest niczym szczegolnym. ale jak widze, ze tyle wytrwalas, to te twoje bledy z przeszlosci sie nie licza, moim zdaniem jestes bardzo porzadna dziewczyna, szacunek 🌻

jestem za - mam nadzieję, że to prowokacja, z tym, że on sobie nie żałował, a na żonę chce dziewicę i Ty zostałaś \"wybrana\" :o Kobiety, jesteście naiwne, że szkoda gadać :o

Gość jestem za
żadna z porzuconych nie była dziewica nie ubieram się na różowo, raczej klasyka, tandeta mnie nie interesuje

Gość chyba
ja juz znam takie "jachty" co to jak stara lajba wygladaja, a poza tym co to na dzisiejsze czasy jest miec jakies dobro materialne???szkoda tylko ze brakuje mu na splate kredytow no nie:):) hehe i co to niby za kwota 3 miesieczne pensje??30 to rozumie mialabys o czym pisac a tak/....taniutka jestes skoro to ci wystarczy...a zobacz co on moze kupic za swoje pieniadze ktorych i tak ma rzekomo duzo---dziewice ;)

Gość chyba
jestem za nie chodzilo o dziewictwo innych tylko urode a ty dziewica nie bedziesz do konca zycia jak on je przelecial to sila rzeczy dziewicami nie byly ;) jesli dziewictwo to twoj jedeyny atut to wspolczuje...a on pewnie z 40 lat ma i cieszy sie ze znalazl taka tepa pinde...duzo ma dzieci??

Gość jestem za
poza tym skończyłam dwa kierunki na uczelni państwowej, znam dwa jezyki obce i pracuje na stanowisku, które wymaga nienagannej prezentacji, moja uroda nie jest wątpliwa, nie zmieniam siebie tylko udoskonalam, a za wszystko trzeba płacić, oczyszczanie cery, makijaż, modelowanie włosów... wszystko kosztuje

prawiczku ja nigdy nie powiedzialam tzn nie napisalam ze tak mysle o swoim wianuszku hehe, ale mowilam ci zebys nie osadzal za wczesnie ludzi? spoko juz sie nie gniewam, przeprosiny przyjete ;)

Gość chyba
nienagannej prezencji a nie prezentacji jak sadze - coz na dwoch kierunkach studiow nie nauczyli...bieda...nie wierze w zadne twoje studia panstwowe czy nie 50 kierunkow i swietnie platna prace

Gość prawiczek i kropka
wiesz bo jak dziewczyna, ktora jest nastolatka jeszcze albo ma 20 lat mowi, ze jej rok temu robila lody po kiblach, ale juz z tego wyrosla, i to jej bledy mlodosci, ktore byly dawno, to jakos tak srednio jej ufam, bo to wcale dawno nie bylo, ale jak masz 24 to wiem, ze musisz byc na prawde porzadna i ulozona dziewczyna. zycze ci super faceta

Gość jestem za
wierzyc nie wierzysz, ale nigdy nie będziesz miec pewności pławię się w luksusie, o którym wy możecie pomarzyć

Gość prawiczek i kropka
kosmetic - i wole taka dziewczyne jak ty, ktora ma za soba jakies przejscia, ale wyciagnela wnioski 🌻, niz taka niewinna, ale prozna dziewice jak ta co tu pisze, ze atrakcyjna dziewica to luksus dla bogatych facetow, ktorych stac na takie cos :o

Gość jestem za
ma 30 lat bez żadnych zobowiązań, przystojny, bez brzucha, z zadbanymi dłoniami, robi doktorat, a ze marzy mu się żona dziewica - ma prawo miec takie pragnienie

Gość kejt22
->jestem za skad masz takiego faceta?:) tez chcem sie plawic:classic_cool:

Gość chyba
tak ma pramo miec takie marzenie i ma prawo tak jak to teraz robi kupic je sobie ;)

nie rok temu tylko pare lat temu, a dokladnie kiedys...tak napisalam. dzieki Ty tez znajdziesz fajna dziewczyne. wiesz co teraz moze nie bede skromna ale siebie tez duzo bardziej wole niz ta pania do towarzystwa ;)

Gość jestem za
poszukaj na kafeterii

Gość hahahaah
jak ma 30 lat i nie ma zony to cos z nim raczej nie tak...

Gość prawiczek i kropka
nie pisalem, ze ty rok temu. tylko, ze nie ufam dziewczynym co incydenty mialy roku temu i mowia, ze to dawno. pewnie, ze jestes lepsza od niej, bo jestes wartosciowa :)

Gość prawiczek i kropka
to bylo do kosmetik