Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to wyszlo jakoś

Przystojny 24 letni prawiczek, dacie wiarę?

Polecane posty

Gość kejt22
myslisz, ze tu znajde takiego :classic_cool:? tylko, zeby mu nie ukradli jachta bo wtedy doopaa:D:D

Gość jestem za
Im wyższy status społeczny danej osoby, tym bardziej chce mieć i potrzebuje kobiety, która będzie się podobać nie tylko jemu, ale całemu otoczeniu. Nie jestem dama do towarzystwa, nosze pierścionek zaręczynowy i jestem przedstawiana jako oficjalna narzeczona.

Gość jestem za
Mam 24 lata. Tak to mamisynek, ma zaburzenia emocjonalne i nawyki starego kawalera.

"ja też mam 24 i jestem dziewica" "poza tym skończyłam dwa kierunki na uczelni państwowej, znam dwa jezyki obce i pracuje na stanowisku, które wymaga nienagannej prezentacj" Wow, i nadprzeciętnie inteligentna. Żeby tego dokonać, trzeba by było ciągnąć dwa kierunki równolegle od 1-go roku i jednocześnie pracować. Poza tym obronić 2 mgr w jednym czasie. Gratuluje bujnej wyobraźni, bo akurat tego na tych studiach Cię nauczyli.

Gość jestem za
Nie wszyscy chajtają się z wpadki by po roku wziąc rozwód.

Gość hahahaah
a co to zmienia ze tak cie przedstawia??czy pierscionek sprawi ze przestajiesz byc tania dziwka?niesadze...oficjalna narzeczona chyba sie zleje...ciekawe ile tych nieoficjalnych ma :)

ok ok moj blad;) chyba sie nie zrozumielismy tzn ja nie zrozumialam... ;) fajnie ze tak myslisz o ile to jest szczere, ale i tak uwazam ze za bardzo przesadzasz z tym dziewictwem u dziewczyn, mozna byc porzadna i miec jakas przygode w swoim zyciu.. zycie ma sie tylko jedno, chcesz na to czekac az do starosci?

Gość jestem za
Mam skończone studia magisterskie i 3.5 letnie studia inżynierskie. Mgr obroniłam w czerwcu. Rok temu inżyniera. Wszytsko jest do zrobienia.

Gość chyba
wyszlam z kapieli----dokladnie wyjelas mi to z klawiatury...:) A co do dwoch jezykow to co to niby za osiagniecie?? teraz to nic dziwnego, kazdy zna lub uczy sie jezykow i to nie po to zeby o tym pisac na kafe tylko dla wlasnej potrzeby

Gość jestem za
tak w polsce sami poligloci mieszkają:O

Gość prawiczek i kropka
chcialbym juz poznac jakas dziewczyne i zakochac sie w niej, moze i bym przebolal, ze nie bylaby dziewica. albo moglaby byc dziewica (czyli taka nie do konca) z taka przeszloscia jak ty, nie musi byc czysta, co nawet pettingu i orala nie uprawiala. moze przesadzalem z ta czystoscia

Gość jestem za
A pracuje 2 miesiąc. Czytaj ze zrozumieniem. Nigdzie nie nadmieniłam, że pracuje i równolegle studiuje.

Gość nanhoi
chyba- kazdy teraz zna dwa jezyki? nie zartuj,jestem na studiach jezykowych i nawet tutaj malo kto potrafi wladac jednym jezykiem perfekcyjnie,chyba,ze masz na mysli jedynie podstawy.w polsce kazdy niby zna angielski,a jak przychodzi co do czego,to nawet zdania nie potrafi sklecic.

widzisz juz gadasz jak facet;) nie warto przesadzac...sam widzisz jak mnie na poczatku oceniles i co?

Gość hahahaah
skoro jestes taka ustawiona to po co siedzisz facetowi na fujarze za kase??przeciez z takimi"osiagnieciami" sama powinnas dac sobie rade a nie ciagnac z jakiegos frajera za to ze dasz mu sie zerznac jak kazda inna dala??

Gość prawiczek i kropka
a podobno kiedys prawdziwy facet to byl taki co na zone tylko czysta niewinna dziewice uznawal :D

Gość jestem za
W Polsce studia państwowe = renoma, nie ważne, które miejsce zajmują w rankingu uczelni wyższych tygodnika Wprost, w systemie stacjonarnym czy niestacjonarnym, wieczorowym czy eksternistycznym.

Gość prawiczek i kropka
tak sobie mysle, ze jak obraz psychologiczny atrakcyjnej dziewicy (czystej i niewinnej) to ma byc kobieta prozna i z zadartym nosem i ogromnymi wymaganiami, to nie chcialbym takiej panienki do towarzystwa

Gość jestem za
Ja też nie preferuje prawiczków.

Gość chyba
nanhoi----nigdzie nie napisalam ze kazdy zna dwa jezyki a jedynie ze jakis jezyk zna lub sie go uczy (nie popadajmy w skrajnosci - wiadomo ze chodzi o osoby czynne zawodowo nie o moja babcie chociaz pewnie ona i tak zna np. rosyjski) a chodzilo mi jedynie o to ze teraz nie jest to zadne osiagniecie poniewaz jest coraz wiecej ludzi znajacych jakis jezyk perfekt.

prawiczku Ty tez masz ogromne wymagania:) jesli chodzi o temat prawdziwy facet... to kiedys dzieci rodzily osiemnastolatki a teraz...kobiety kolo 30lat albo i wyzej

sorry ale jakos nie wierze w przytsojnych prawiczkow facet to facet ,ciagnie wilka do lasu i jakby nie bylo wykorzytsa sytuacje no chybaze jest oblesny ale zeby siebie podbudowac czy tez dowartpsciowac jak zal tak zwal mowi ze mial okazje ale nie chcial ... zalosne :O

Gość prawiczek i kropka
kosmetic, nie mow, ze mam az tak ogromne wymagania, bo nie szukam jakiejs topmodelki itp

Gość tak to wyszlo jakoś
nie jestem mamisynkiem. W odóżnieniu od wielu, na studia sobie m.in. cięzko zparacowałem zagranicą sam. Wiele róznych rzeczy przezyłem i może mnie rózni to od niektórych... zreszta na każdego przyjdzie w zyciu czas, kazdy czlowiek stanie przed próba zalamania, takie jest życie. im bardziej dostajesz ciosy, tym bardziej sie hartujesz...jak stal,az cię cieżko złamać

^^ zmywak czy budowa ? jestem za - lampuera jakich malo hahahahha pozniej sie takie cos zeni, ma swoje dzieci i wypuszcza kolejne lampucery w swiat.nie przetlumaczysz.tu potrzeba hitlera od lampucer.lampucero

Gość prawiczek i kropka___
dokladnie. juz wole laske co miala przygody, niz taka dziewice, ale lampucere

Gość a tak
fiacik popieram w 100 % szczegolnie z rozmnazaniem takich odpadow atomowych