Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RHRHRRHR

PYTANIE do kobiet po 30-tce ktorych maz jest pierwszym partnerem sexualnym

Polecane posty

Gość ddrdrvdrg
Jeszcze kiedyś wydoroślejesz....... BUHAHAHAHAHAHAH kurwizm i krzywdzenie innych to dorosłośc jak widać kobiety to jednak gorsze i bardziej tempe istoty dogodzić im sie nieda coprawda zdazają się wyjątki-ale rzadko

Gość gugen
Nie rozumiem jednego Panowie czemu się tak oburzacie i od razu wsadzacie wszystkie kobiety do jednego worka? Przecież przypadków może być dużo i sama znam przykłady z tych wśród moich znajomych: 1. kobieta ma jednego partnera przez całe życie i jej to odpowiada 2. kobieta nie miała przed ślubem nikogo, ale w trakcie małżeństwa stwierdziła, że chce spróbować czegoś innego 3. kobieta miała kilku partnerów, wybrała jednego -męża i jest mu wierna i nie ma ochoty na eksperymenty, czuje się spełniona 4. kobieta miała kilku partnerów, po ślubie nadal eksperymentuje. To samo odnosi się do panów, trzeba po prostu poznać człowieka a nie kierować się swoimi wyobrażeniami lub stereotypami (jak np błonka i szanująca się kobieta). Poza tym przypadek opisany w tym temacie jest dla mnie dziwny z jednego względu - te kobiety młode jeszcze bardzo, bo 30-sto letnie już się zdążyły znudzić małżeństwem, już pożyły tak kilka lat i chcą poznawać coś nowego. To ile one miały lat jak wychodziły za mąż? Ledwo 20? To prawie patologia lub jakieś bezmyślne kierowanie się presją otoczenia - trzeba złapać męża koniecznie, bo później na starość nikt nas nie zechce. A później żałują, że nie pożyły! Obłuda.

Gość geee4egegegeg
SweetPoison opanuj sie kobieto

Gość geee4egegegeg
SweetPoison pokazuje że kobiety idą na boki kiedy im jest za dobrze

Gość geee4egegegeg
przykłady 2,4 jest ich więcej pozatym poco sie żenią rozwud i tyle

Gość geee4egegegeg
* rozwód

Gość prawiczek i kropka___
niektorzy wychodza biora slub i licza ze beda sobie wierni, ale nie zawsze im sie udaje

Gość nfgnfn
co to znaczy udaje każdy kieruje sam sobą

Gość ntr
aguś zdradzasz psyhicznie robisz maślane oczka do pierwszej miłości :)

Gość ntr
nie ZDRADZAŁAM Czas przeszły

Gość RHTFHFHR
KRĘCI CIE TO ŻE TEN FACET JEST INNY NIEDOSTĘPNY I ZAKAZANY-TO ZAUROCZENIE FASCYNACJA A NIE MIŁOŚC ALE DLA KOBIET TO RYBKA KOCHAM FACETA Z KTORYM MIESZKAM.....KOCHAM FACETA Z KTORYM SIE CZASEM WIDUJE.... KOBIETOM NIE MOZE BYC W ZWIASKU ZA DOBRZE...... MOIM ZDANIE ZEBY POWIEDZIEC KOCHAM POZEBA CZASU,ZYCIA RAZEM POD JEDNYM DACHEM A NIE MOTYLEK W BRZUCHU HEH NIKOMU SIE NIE UFA :)

Gość olejzpierwszego
jak kobieta chce sie pierd... i byc kurwa to dla mnie ok... ale po co bierze slub ?? moze na tym dorabiać albo robić to jako wolontariat.. jaka jest roznica miedzy takim czyms a gwaltem na np 15 latce ? zadna i wtym i wtym chodzi o wykorzystanie innego czlowieka... a cale pierdolenie wokol tematu to idiotyzm

Gość mati28
Witam. Od pewnego czasu podzielam tezę ze jak mąż za bardzo się stara, za bardzo kocha, za bardzo ufa to kobiecie się szybko nudzi. Moja żona miała wszystko jeśli chodzi o sferę materialną, jeśli chodzi o uczucia też byłem tylko jej, sex ..kiedy miała tylko ochotę, wszystko co robiłem robiłem dla niej. Niespełna miesiąc temu dowiaduję sie o romansie. To co teraz przechodzę można przyrównać do koszmaru który sie nie chce skończyć........ ps. zdrada boli tak samo jak śmierć...

Gość czy cyberek o tez dla was
zdrada??????????

Gość zdradzajcie facetów
Kobiety, korzystajcie z życia i zdradzajcie facetów, bo naprawdę nie opłaca się być wierną!!! Opowiem Wam prawdziwą historię, młode małżeństwo 2 lata, mały synek - parę miesięcy. Mąż ziwerza się z problemu małżeńskiego. Przyszedł i wyrzucił z siebie, że jego żona nie jest tą samą kobietą, co przed ślubem, że się zmieniła. Myślę sobię, że pewnie dzieckiem się zajmuje, a mąż czyje się odrzucony.... a on wreszcie wyrzuca z siebie "Ona przytyła.. przed ślubem była szczupła... nie wiem już, co do niej czuję... rozglądam się za innymi już". ROZUMIECIE? Jak facet Wam mówi, że kocha i przysięga coś, olewajcie ciepłym moczem. Oni się upośledzeni umysłowo i nie wiedzą, na czym polega miłość. Takich prostaków to tylko w ciula robić, nic więcej.

Gość ggggges
zdradzajcie facetów pojebało cie a ta kooorwa swetpocośtam to co?? kooorwa to my potrafimy prawdziwie kochać a wy dooopy dajecie w tedy bo poczujecie motylka w bebehah

Gość ggggges
mati28 wspulczuje kobiety to gorsze istoty

Gość ggggges
agawa1977 zawsze chwaliła męża i muwila ze go kocha i jest idealny a teraz sie slini na innego.... jakby ja zdradzal albo bil to by go szanowala..... czuje motyla w brzuhu do zdrady brakuje tylko okazjiii

Gość fegrdr
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość zdradzajcie facetów
No i dobrze robi !! Faceci to pustaki i dno, każdemu chodzi tylko o jedno, a i tak szuka gdzie indziej. Oglądają się za wszystkim, co się rusza. Nie ma głupich, żeby być wierną. Tyle znajomych koleżanek i żadna nie ma fajnego faceta, tylko albo pije, albo nie szanuje. Ostatnio jeden facet mojej dobrej kumpeli do mnie się podwalał. Żal.pl Dlatego kobiety, korzystajcie z życia, i nie przejmujcie się tym, co tu wypisują.....

Gość zdradzajcie facetów
I jeszcze słowko do tych młodych chłopaków, co tu tak umoralniają. Wy jeszcze nie wiecie, jak to jest mieć 40 lat, jak was dosięga kryzys wieku średniego. Dostajecie małpiego rozumu i oglądacie się za laskami w wieku swojej córki. Jak pożyjecie to pogadamy o tej waszej "wierności". A do dziewczyn: nie isnieje taki facet, któremu by się opłacało poświęcić 20 lat życia, za każdym razem wyjdzie z niego dupek. Taka ich zwierzęca natura. Więc jeśli nie chcecie go przyłapać z koleżanką córki za 20 lat, używajcie sobie teraz, bo na stare lata będziecie się śmiać, ze swojej głupoty.