Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RHRHRRHR

PYTANIE do kobiet po 30-tce ktorych maz jest pierwszym partnerem sexualnym

Polecane posty

Gość RHRHRRHR

czy jestescie, bylyscie wierne??

Gość kochanica kocica
nie

Gość RHRHRRHR
CZEMU

Gość taka jedna ona
tak jestem wierna a dlaczego pytasz?

Właśnie po 30 przestałam być wierna - co nie zmienia faktu, że kocham męża. Po prostu stwierdziłam, że nie chcę kiedyś żałować, że nie spróbowałam tego z innymi mężczyznami. Tylko..... dziwne jest to, że z żadnym z tych innych nie było mi tak dobze ;) Ale za to jestem bogatsza o wiele doświadczeń i uważam, że mimo wszystko warto :)

Gość FUCKERNIA
CO??????????/ po 30 tce i wiernosc? pierwszy partner? kto to kurwa wymyslil????????????????? pewnie jakis frustrat...bllllllllllllle!

Gość prawiczek i kropka
juz bym wolal chyba zeby zona mnie kiedys zdradzila, niz zebym nie mial byc jej pierwszym

Gość FUCKERNIA
ja jeszcze nie doszlam do 30 ale kilku partnerow zaliczylam....teraz jestem z jednym takim i to jeszcze nie jest to...bede szukac dalej az znajde.....chyba o te doswiadczenia chodzi....jak narazie same dobre....poza jednym takim dupkiem co wpadal do moich rodzicow z kwiatami i prosil o reke ...duren......jestem jeszcze za mloda.....za malo doswiadczen...a 30 za rok ......oj ...chyba czas sie ustatkowac o dzieciach pomyslec..

Gość ONNNNNNNNNNN
SweetPoison NIENO FAJNIE TO PO KIEGO SIE ŻENIŁAŚ Z PIERWSZYM JAK CI NIE PASI TO TRZEBA ODEJŚĆ I SIE KOOORWIĆ JAK JA TO LUBIE KOOOOOOOCHAM ALE ZDRADZAM HEH KOBIETOM SIE NIE UFA ŻAL

Do ONNNNNNNN: Wierzysz, czy nie, ale żonaci faceci zdradzają baaardzo często, kobiety też. Tylko mamy niestety taki moherowy ustrój, że mało kto się do tego przyznaje. Dla mnie po prostu miłość i sex to dwie osobne sprawy. Aha - właśnie najbardziej oburza się większość osób, które robią podobnie - taka popie..ona podwójna moralność

Gość prawiczek i kropka
dla mnie zdrada to kurewstwo i nie przebaczylbym

Gość ONNNNNNNNNNN
DOBRA JA NIE ZDRADZAM TO NIE MÓW O PODWUJNEJ MORALNOŚCI POZATYM POMYŚL JAK SKRZYDZISZ MĘŻA JEŚLI ON OKAŻE SIE WIERNY A PRAWDA WYJDZIE NA JAW

Gość prawiczek i kropka
dokladnie, zdrada krzywdzimy druga osobe

Gość Ft
"Właśnie po 30 przestałam być wierna - co nie zmienia faktu, że kocham męża." zalosne myslenie "dla mnie zdrada to k**ewstwo i nie przebaczylbym" a ty sie zdecyduj, bo najpierw piszesz, ze wolalbys, zeby zona cie zdradzila a teraz to

Nie mów HOP, jeszcze nie wiadomo, co Cię w życiu spotka. Szanuję Twoje zdanie, ale wybacz... mam własne. I naprawdę się nad tym długo zastanawiałam. Cóż... po prostu taka jestem

Gość prawiczek i kropka
jakby mnie zdradzila to bym z nia skonczyl. ale na pewno bym sobie ulozyl zycie od nowa. wolalbym przezyc kilkuletnie malzenstwo z dziewica, ktora zakonczyloby sie zdrada zony, niz malzenstwo z kobieta, ktora spala wczesniej z innym(i)

Gość Ft
A! No, chyba, ze :D A powiedz, zakladasz, ze zawsze bedziesz wierny i nie bedziesz chcial sprobowac z inna?

Gość prawiczek i kropka
nie zdradzilbym, a jakbym chcial zaczac szukac kogos nowego, to najpierw bym sie z zona rozstal

Gość ONNNNNNNNNNN
SweetPoison ale ty krzywdzisz człowieka który moża być wobec ciebie wierny pomyśl co jesli on jest wierny a pozatym jak hcialas innych to trzeba bylo nie wychodzic za mąż za pierwszego albo sie rozwiesc i nie mów o męskiej podwujnej moralnosci bo faceci są wierni i ci nie wierni tak jak ko0biety niewiem co zrobie kiedys ale TO MNIE PRZERAZA..... i pokazuje ze nikomu ufac nie mozna

Gość ONNNNNNNNNNN
prawiczek i kropka maszte swoje żenienie się z dziewicą.... heh i kobiety piszą że każdy facet zdradza hyba bede singlem........

ONNNNNNNNNN - tu się z Tobą zgodzę - nikomu nie należy ufać. A może inaczej: może po prostu warto nie wiedzieć :D

Gość ONNNNNNNNNNN
jezu ale ty jestes wyrahowana trzeba bylo odejsc

Gość Ft
"nie zdradzilbym, a jakbym chcial zaczac szukac kogos nowego, to najpierw bym sie z zona rozstal' no, to rozumiem, a nie takie zachowanie jak u SweetPoison :/

Gość Ft
"Jeszcze kiedyś wydoroślejesz" to ty powinnas wydoroslec, bo teraz zachowujesz sie jak gowniara i jeszcze sie usprawiedliwasz, ze takie zachowanie jest normą, a kto mysli inaczej, buja w oblokach

Gość Pogrom_idiotek
Nie nazywaj dorosłością relatywizmu moralnego, bo on nie ma nic wspólnego z dojrzałością. Można mieć 40 lat na karku, a nadal zachowywać się jak dziecko. Czego jesteś dobitnym przykładem. Życie na zasadzie: kochajcie mnie jaką mnie Pan Bóg stworzył, ja, ja, ja, przypomina myślenie dziecka. Ktoś dorosły wie jednak, że nie jest sam na świecie i nie każda decyzja jaką podejmuje jest łatwa. O dorosłości porozmawiamy jak przyślesz tu męża, któremu powiesz o zdradach i poniesiesz konsekwencje swojego czynu. Zakładam, że zabrakło ci dorosłej odwagi przyznać mu się do swojego prawdziwego oblicza. Nie będę się z Tobą bawić w przepychanki, ale najlepszym przykładem hipokryzji, której nienawidzisz, jesteś Ty sama. Życie nie jest czarno białe, z tym nie da się nie zgodzić. Ale przynajmniej można nazywać rzeczy po imieniu i nie tłumaczyć się iż wszyscy tak robią, a przynajmniej większość. Zdradzasz, to zdradzaj. Twoje życie, Twoja sprawa. Jednak nie oceniaj innych po sobie. Niektórzy mają więcej odwagi i szacunku do drugiej osoby.