Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RHRHRRHR

PYTANIE do kobiet po 30-tce ktorych maz jest pierwszym partnerem sexualnym

Polecane posty

Gość fghteth
wierność jest własnie objawem dorosłości a jak nie potraficie powstrzymać sie od dupczenia i zdradzania to coś z wami nie tak

Gość fegrdr
zdradzajcie facetów a co zdradzają z tobą żetaka rozeznana pozatym kobiety tak samo zdradzaja tylko jeszcze faceta winą obarczą

Gość fegrdr
baby to jeszczegorsze zwiezeta..... dają dupy i najlepiej jeszcze faceta w nie swojego bahora wrobia jagby co niejeden pozadny facet na koorwie sie przejehał

Gość zdradzajcie facetów
Ja tylko piszę, jak jest. Jak będziesz przechodził przez ten kryzys, to sam zrozumiesz. Każdy 40 latek dostaje małpiego rozumu. Czasami przez to rozpadają się bardzo udane małżeństwa. Żony zdezorientowane zupełnie, nie wiedzą o co chodzi, bo nagle mąż okazuje się być zupełnie innym człowiekiem. Niestety, wierność nie jest wpisana w naturę ludzką. Ale już prędzej uwierzę w wierną kobietę, niż w wiernego faceta.

Gość zdradzajcie facetów
Facet, przeiceż Wy i tak statystycznie częściej zdradzacie. Od czego macie burdele, agencje i panie przydrożne? Niestety, jest popyt jest podaż. Kobiety w tym kraju jeszcze są w miarę wierne, ale niedługo to się skończy. Niejedna przejży na oczy.

Gość VSVE
TO SIE PYTAM CZY TY DAJESZ DOOPYN TYM 40 LATKOB SKORO TAKA ROZEZNANA W TEMACIE??? OCZYWISCIE TAKIEJ SweetPoison CO JEJ ZA DOBRZE NIE ZAUWAZACIE

Gość zdradzajcie facetów
VSVE - jakiś tempak :o Przeczytaj co napisałam, wniosek się chyba inny nasuwa.....

Gość y5y5
wyszłam z kąpieli ty to zawsze najmondrzejsza-a kobiety nie zdradzają z byle zauroczenia pożucają dom rodzine męża....

Jeśli już, to : * najmądrzejsza * porzucają Niektóre zdradzają, inne nie. Ale nie ma porównania do zbiorowego używania prostytutki na wieczorze kawalerskim. To jest coś ohydnego, takiego faceta nawet kijem bym nie tkła.

\" chyba za dużo siedzę na kafe \" pewnie tak, wiec chodz ze mna na kawe :P

Gość trtr
"czy jestescie, bylyscie wierne??" byłam, jestem, nie zamierzam zdradzić, co stwierdzam jako jedna z adresatek pytania bo mam 32 lata a mój mąż jest moim pierwszym i jedynym partnerem seksualnym

Gość trtr
Dodam natomiast że dla mnie najlepszym zapewnieniem że nie zdradzę NIE JEST że skrzywdziłabym kogoś, nie jest że nie wierzę że mój mąż może zdradzić ale że takie działanie jak moja zdrada bezpośrednio, najsilniej i nieodwracalnie skrzywdziłoby mnie (!). A ja mam zdrowy instynkt samozachowawczy. Nie męczyłabym się w związku w którym miała chęć na zdradę i nie wpakowałabym się w układ z którym czułabym się źle psychicznie. Po prostu wolę być sama niż się męczyć z mężem którego nie szanuję i wtedy zdradzam lub z kochankiem który nie jest mój i którego muszę kryć.

Gość sssssssssssssss
HFH

Gość NIE a to co niektóre piszą to
jest czysta herezja i obłuda :O Kocham męża, ale puściłam się z innym?! Co to za miłość, żeby TAKĄ krzywdę najdroższemu człowiekowi zrobić? Jak cię - za przeproszeniem - pipa swędzi, to po co wychodziłaś za mąż (czyt.: wybrałaś JEDNEGO człowiek do końca życia)? Ohydne to jest. To, że byliśmy dla siebie pierwsi i jedyni, to jest dla mnie wartość, a nie przeszkoda. A jak ktoś na to leje i potrafi to w goownie ubabrać, to niech sobie wybierze inny sposób na życie, niż małżeństwo.