Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadużywana

mąż ciągle chce sie kochać

Polecane posty

Gość nadużywana

nie wiem co robic o każdej porze mógłby sie kochać ja go kocham ale do sexu jest mnie trudno namówić przeważnie jest wtedy kiedy ja chce on sie dostosowuje ale wiem że cierpi jak 4-5 razy w m-cu to wszystko jak mam się zmienić??? pomocy bo wiem że długo nie wytrzyma

Gość i podzie...
...po prostu na kurwy

To po co się pobraliście? Żeby się unieszczęśliwiać i potem pisać na kafeterii? A przed ślubem nie przeszkadzało Ci to, że on chce tak często? Kocha Cię facet i lubi dawać Ci rozkosz. Doceń to i używaj, bo nie wiadomo, jak długo potrwa. Jeśli nie lubisz często, to trzeba było go nie obrączkować. Mam swoje lata i jaj z Ciebie nie robię sobie, ale sytuacja jest zabawna. Właśnie dlatego ludzie powinni przed ślubem zamieszkać razem, poużywać, sprawdzić się we wszystkich dziedzinach życia, a nie tylko "oddam ci się po ślubie". Kabaret!!!

Gość Dop******lam dziś każdemu
nadużywana tego jeszcze nie było :D ile to jest nadużywanie

Gość blondynnnnaaaa
masz ochote 4-5 razy w miesiącu?????dziwna jestes

Nadużywana, rozumiem że tobie wystarcza seks 4-5 razy w miesiącu, a twój mąż chciałby robić to codziennie. Proponuję kompromis z uwzględnieniem potrzeb was obojga. Średnia arytmetyczna: (30 + 4)/2 = 17. Ustalcie że będziecie uprawiać seks 17 razy w miesiącu.

Gość Dop******lam dziś każdemu
ustalmy że co drugi dzień a w niedziele 2 razy po jakimś czasie mu przejdzie i będziesz narzekać że jest ledwo raz w miesiącu.

Gość Już 30
U mnie 3-4 razy w tygodniu ale tylko dlatego że męża mam tylko w weekend. Byłoby napewno częściej. A już szcególnie uwielbiam jak bierze mnie od tyłu np.w kuchni gdy coś robię lub gdy się nachylę w łazience nad wanną. Trzeba z tego korzystać bo z wiekiem może przejść.