Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

****************************COŚ***********************

Polecane posty

Szukam prezentu dla mojego kochanego, mam nadzieje ze pomozecie kobietki... Kupilam zestaw kosmetykow i chcialabym cos do tego dokupic, max za 30 - 40 zl, z czego moglby sie ucieszyc.. Mozecie pomoc??

Gość tutututututu
zawieszka na łańcuszek

mam zamiar dokupic skaretki tej samej firmy co kosmetyki :):):) Ale chcialabym cos jescze...

Gość a ten Twój
chłop nie ma jakiś zainteresowań? :P

a ja wygrałem życie, wiem ze Go nie znacie, ale juz kupowalam mu tyle prezentow, ze nie mam zadnego pomyslu, dlatego prosze orade...

Gość milla jovovich
Więc może niech kolacja, czy inna forma odrobiny romantyzmu niech stanowi prezent:) Niech to będzie niespodzianką niematerialną, może wspólna kąpiel?;p

Milla, fajny pomysl ,ale mieszkamy osobno, z rodzicami, wiec taki pomysl odpada :(

Gość milla jovovich
No to w publicznej toalecie:P Pomyśl np. nad wyjściem do restauracji, lub do miejsca gdzie we dwójkę moglibyście spędzić romantyczne chwile. A może by tak.. mogłabyś powiedzieć, że chcesz Go dokądś zabrać. Wziąć Go do samocjodu i spontanicznie pojechać nad jezioro, lub polankę, gdzie można położyć się w trawie i oglądać migoczące gwiazdki. Wcześniej mogłabyś też spakować coś do zjedzenia, np. czekoladę, czy ciastka i.. Wino+ 2 kieliszki i tak oto spędzić wieczór

Gość maćko z bogdańca.
Taaaaaak. Z łyty na pewno by się ucieszył:D

Łyty????? hmmm, a co to jest? :) moze jescze jakies pomysly... bylabym wedzieczna