Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

Taka jedna mam tylko nadzieję,że jeśli po tygodniu on nie postawi sprawy jasno,to wreszcie sobie tego imbecyla odpuścisz.

Gość aksamitkaa
taka jedna...... hmmm... czytam was teraz troszke....i tak mysle...a moze poczekaj ten tydzien i juz ostatecznie podejmij decyzje ze to juz ostatni raz...poczekaj co ten czas ci przyniesie...co on ci powie w twoje urodziny...a jesli sytuacja sie powtorzy wtedy zrob ostre ciecie...skoro tak strasznie mu zalezalo na tym za tydzien ...to nie jest miesiac czy pol roku tylko tydzien... moze po prostu warto BIERNIE poczekac bez upadlania sie? a potem ostatecznie i nieodwalolnie sie od tego odciac

Gość aksamitkaa
Mnie sie wydaje ze nie mozna tak w nieskonczonosc pozostawiac takiej niejasnej sytuacji ...musisz sobie wytyczyc konkretny termin w ktorym ty albo on podejmiecie ostateczna decyzje....zreszta dzewczyny caly czas o tym pisza;) rozumiem cie i bardzo wsspolczuje...widze ze jestes bardzo delikatna dziewczyna...i rozumiem ze nie latwo zapomniec taki szmat czasu.....

Gość aksamitkaa
Awiec poczekaj ten tydzien ...spokojnie i biernie...czekaj na rozwoj sytuacji;) tylko obiecaj sobie ze to juz ostatni tydzien...

Gość aksamitkaa
bo mam wrazenie ze jesli teraz zerwiesz kontakt caly czas bedziesz myslec ze moze trzeba bylo jedank dac mu ta osatnia szanse...tak czy siek niedlugo na pewno sie wyjasni trzymam kciuki;)

A ja bym mu napisala,ze ma jeszcze tylko 7 lat na podjecie decyzji bo inaczej definitywny koniec.Ale sie chlopak zdziwi.

hej o co chodzi z tym nazwiskiem? widzialam kawalek jakiegos posta czy wiadomosci... rano tez ktos z pomaranczy napisal ze korzystam z magi i tez nikt nie zareagowal jak spytalam kto to

ja nie wiem nie wchodze na nk ktos sobie robi z nas jaja mi tez ktos rano z pomarancza wyjechal o magii i nie wiadomo kto

Hejka.....co tu sie dzieje? koniecznie trzeba dac znac Pani Cenzor, zeby usunela ten wpis o Twoim exie, Czeko! widze, ze sprawa takiej jednej jest wysoko na swieczniku :) trzymaj sie kochana..... a ja mam nowy odkurzacz:D i dopiero teraz mam czas pomyslec o moim zjebie.....ehhhh...jeszcze 5 dni

Gość Mystery to ja
To ja Mystery laski nie wiem co jest, pamiętam do jasnej ciasnej moje hasło na bank a wyskakuje że jest błędne:-O Przeczytałam w końcu co naskrobałyście, ciężko to wszystko do kupy złożyć jak nie ma człowieka parę dni;-) No i mam parę wniosków...... Necia jesteś naprawdę twarda dziewczyna, dla wielu tu powinnaś być wzorem, b. podobała mi się Twoja wypowiedź z 11:22. Mimo że może kochasz jeszcze, tęsknisz, twardo obstajesz przy swoim, bo pamiętasz też jego zachowanie. Po prostu się szanujesz i bardzo dobrze!:-) taka jednaaaa mam takie samo zdanie jak wszystkie chyba tu dziewczyny - manipuluje Tobą dupek jak chce a Ty mu pozwalasz... Dla mnie już to że facet Cię uderzył(to co że nie w twarz ale uderzył!) już by go skreśliło! jak raz zrobił to powtórzy, i wtedy może i w twarz, a po ślubie to już w ogóle:-O kochanie kochaniem ale popatrz np na Necię też ma rozterki dziewczyna ale poszła po rozum do głowy i jest ponad to! nie możesz dać sobą pomiatać, a ten o kolejny tydzień przeciąga sprawę... on Cię kochana wykończy psychicznie... dla swojego własnego dobra powinnaś powiedzieć GAME OVER! ja bym sie nie zgodził na kolejne za tydzień... Maleńka a to jeden dopiero! dla mnie nie jest to w żadnym razie normalne że sie tam zalogował właśnie teraz! ja bym poczekała nie za długo zobaczyła czy tam włazi a później po prostu zażądała wyjaśnień. albo i od razu bym wypaliła, bo dla mnie to jest nienormalne, zwłaszcza że zalogował się tam jak wróciliście to siebie a nie jak był wolny!

a moje wszyscy olali a tez mi pomarancz pisal o magii ble ble ktos jest bardzo odwazny kurde

tu nie ma nikogo obcego skad by wiedzial? nie rozumiem jak mozna byc taka swinia i walic nazwiskami, to jest ogolno dostepne forum i nie daj Bog czeko ex by to czytal? sorry tak sie nie robi to co do mnie ktos napisal to pikus ale moglby sie ujawnic i tyle

wszystkie pisza pod nikami wiadomo kto jest kto a tu ci jakas pomarancz wyjezdza z bluzgami albo jakim stekstem ze nie wiadomo o co chodzi albo szczerosc i jawnosc albo niech nie pisza a z nazwiskami to juz dla mnie przegiecie sorry mozna komus niezle namieszac

kuźwa ale ze mnie balon:-O zapomniałam że mam przy nicku ***, a ja myślałam że hasło błędne:-O

a propos nauki jazdy;-) taka jednaaa ja tez pamiętam jak na 1 jeździe zaliczałam krawężniki:-D ale później już tylko lepiej było. Pamiętam też jak mi kiedyś auto zgsło na skrzyżowaniu a mój instruktor z bardzo poważną miną i baaardzo spokojnie "Mystery chyba nie chcesz żeby ludzie się z nas śmiali???" (bez operowania imionami). No i już więcej mi nie zgasł:-P

Gość salamandra plamista
mina srajacego kota rozbawila mnie do lez

Gość salamandra plamista
jestem u kolezanki na weekend i ona ma internet. tak sie tu przypatruje. mialam dzis dola, ale sie wyplakalam, kolezaka przytulila i jest ok.

Gość salamandra plamista
czeko a co sie w ogole okazalo z k? dlaczego sie ie odzywal?

Dziewczyny, wiem ze chcecie pomoc, ale nie naciskajcie tak na taka jednaaaa.....ona sama musi to sobie poukladac.... Macie pozdrowienia od Aulait!!!!!!!!! jutro ja wypisuja ze szpitala i powiedziala, ze od razu tutaj zajrzy:D

no to ja cosik o sobie powiem... pisałam w tamtym tygodniu że mój ex mi wisi i powiewa i owszem tak było już całe pięęęć dni:-P znów mam mały kryzys, w sobotę znalazłam u siebie coś takiego hmm pamiątkowego i wszystkie wspomnienia wróciły, dlatego też dziś pół nocy mi się śnił a najlepsze że jego koleżanka(jeszcze koleżanka też:-O ) to był baaardzo długi i nieprzyjemny sen:-O a kysz zmoro nocna:-P

sweet ale Twoja sytuacja jest z deka inna;-) (chodzi mi o pamiątki) a ja się pytam co sądzicie że on jeszcze to zdj ma na swoim profilu?