Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

Gość burstzynekona
teraz wiem po co mi weszła wlasnie zmienila nazwisko na jego celowo chcialami noz wbic w samo serce .,..suka

klawiatura no wiec bylismy 3 lata ze soba 2 lata mieszkalismy, zareczeni , we wrzesniu za rok mial byc slub... i bylo zajebiscie... ale w marcu sie zaczely male jazdy i tak do maja.a 15 maja wybuchla wielka awantura i ja rzucilam pierscionkiem, powiedzialam ze jest nieudacznikiem i zerwalam, oczywiscie wina pol na pol, bo on tez w trakcie tej awantury zachowal sie jak dupek.. no ale dla mnie to byla klotnia po ktorej wszystko wraca do normy .. i po 3 dniach nieodzywania sie myslalam ze sie pogodzimy.. no ale on stwierdzil ze ma dosc:( no i na pocieszycielke znalazl sobie swa zasrana kolezanke, ktora od zawsze na niego leciala i zaczal sie z nia spotykac, a ja jak glupia prosilam blagalam a on mnie zlewal i traktowal jak szmate, malo tego to on doprowadzil do tego ze spotykalismy sie calowalismy , przytualismy , zabawialismy, robil mi ciagle nadzieje a nastepnego dnia jezdzil do tamtej... a ja myslalam ze on wroci :( jaka ja bylam glupia!!!! trwalo to miesiac:( az pewnego dnia zdalam sobie sprawe ( dzieki dziewuszkom z tego forum) ze on mnie wykorzystuje i ma mnie za nic !!!bo nie robi sie takiego świnstwa kobiecie przed ktora sie klekalo!!!!!! odcielam sie od niego zero sms , zaczelam go ignorowac i po pewnym czasie moj eks zmiekl.. z tamta juz nie jest i chce wrocic.. ale ja mu nie potrafie mu wybaczyc i raczej nie wybacze!! za bardzo mnie zranil, raczej wyszlam juz z tego amoku w ktorym bylam , choc mam slabsze dni.. no ale jestem pelna nadzieji ze sie ulozy, i spotkam faceta ktory bedzie mnie naprawde kochal... no tyle o mnie;)

Gość bursztyn pokaz nam ta nowa
twojego ex...pisalas ze to jakas wywloka...

Gość burstzynekona
obcym nie pokazuje napisz se na swoim nicku jak chcesz....

klawiatura nie wiem czy go kocham...ale jest tak czasem ze bardzo za nim tesknie:( mial prawo sie zagubic ale nie mial prawa mnie traktowac jak szmate , na dzien dzisiejszy nie chce z nim byc, potrzebuje czasu a przede wszystkim spokoju, to nie jest łatwe, po rozstaniu pobiegl do tamtej... zdradzic mnie nie zdradzil ale 2 tyg po rozstaniu z tamta sie calowal, nie potrafie tego zrozumiec! niechce o tym juz pisac, szczerze powiedziawszy meczy to juz mnie...:(czlowiek , ktory kocha to sie tak nie zachowuje jak on wtedy.. najgorsze jest za mna,teraz juz dam sobie rade bez niego , ja nie mowie ze juz nigdy... a moze tamta go kopnela w dupe i on teraz przychodzi do mnie.. nie wiem jak to jest... jak bedziemy sobie przeznaczeni to i tak los nas zlaczy takze nic nie wiadomo...

Gość burstzynekona
ciekawe czy on jej pokazał ze to ja czy ta zona siostzrenca bo rudno zeby zgadla po pseudonimi i trzech xxx w naziwsku ... i ten drugi raz celowo co weszła na jego nazwisku suka jeszcze jej malo ze mi go zabrala to jeszcze musiala sie pochwalic

Gość burstzynekona
i opis sobie teraz dała o sobie "szczęsliwa jak nigdy" ... suka...szkoda ze slubnych fotek jeszcze niestawila nie wiem na co czeka

ale janie mam stalego nicku... czytam ciebie i was od poczatku..zwyczjanie ciekawa jestem jakona wyglada.. ciebie juz znam:) bo z tego co mowilas to starszna z niej lafirynda.. mozesz wkleic pozniej oczywicie moge zgloscic o wykasowanie linku..

Gość burstzynekona
napisz do mnie na emaila sloneczko_25@o2.pl nie bede tu ryzykowac ..zeby mnie ktos potem straszyl znow jak salamandra ze pokaze mu co pisze..

ona to robi celowo..a widac baba ma jakis kompleks skoro tobie probuej dopiec.. w innym wypadku by cie olala i juz...ja bym ja zablokowala chyba...zeby ne mogla mi lazic po profilu i by ona tez widziala ze nie zobaczysz jej opisow itd

Gość burstzynekona
mam zablokowane wszystko znaczy zawsze mialamniewiem czemu dzis nie .. juz i tak widziala wszystko i on tez na pewno

Gość burstzynekona
mamy teraz "wspolnych znajomych" bo zona siostrzenca ja dodała ...zygam .... ale mnie miala od dawna .. a ja dopieor teraz ... musiala jej pokazac albo ona albo on... bo tego nicka ona nie znala a nazwiska tez nie bylo, a zfotki suka by mnie nie poznala na pewno

Gość burstzynekona
teraz pewnie skurwysyn sie cieszy ze juz wiem i pewnie czeka az sie pojde zabic z tego powodu .. zeby og tak szlak tarfil a ja przede wszystkim za to co zrobila... jak mozna wleśc w czyjś związek .. do tego wiedząc ze byla jest w ciąży i wpierdalac sie w to dalej.... oby ją kiedys tak samo potraktował

Gość burstzynekona
a neich patrzy zablokowałam teraz galerię..na glownej fotce mam zdjecie naszego wpsolnego krolika a w opisie "nienarodzone dzieci nie odchodza one zmieniaja tylko czas swojego pryzjścia" .... ciekawe czy z nią bedzie mial dzieci... bnedzie z niej cudowna mamusia skoro zyczyla smierci mojemu dziecku zbey tylko jej nie zostawil inie wrocil do mnie...i do dziecka

hej. dziewczyny kto napisal do mnie z pomaranczki? ze chce zatrzymac faceta i korzystam z magii? bursztyn to Ty?

odpisalam ci....

bursztynowi ma maila:)

Gość burstzynekona
wiem tez odpisałam ..nie wiem o czym mówisz gappa ... mam ciekawsze problemy niz zajmowanie sie kimś ... wystarczajaco boli mnie wlasne zycie

Gość burstzynekona
a raczej probuje odpisać zawsze jak probuje wyslac cos o nim to mi email nie idzie :/ ale zaraz powinien pojs cwrrr

Gość burstzynekona
wysylam ci z inego adresu bo z tego nie moge norma jak chce jego wyslac fotki to nie idzie.. ::/ ..nie gappa chociaz ja sama tez bym poszla do samego diabla zeby go odzyskac ale nie zrobie nic

Gość KOBIETA KOT
bursztyn osmieszasz sie... on i tak ma cie gdzies, a laska sie z ciebie smieje... proponuje wsadzic jeszcze zdjecie plodu z rownie glupim opisem- dopiero im radoche zgotujesz...

Gość burstzynekona
widzieli spoko pokazał jej ...a ona mnie potym zywyzywlaa od najgorszych zycza smierci i mnie i mojemu dziecku zbey on zostal z nia... spoko ja juz wiem na co ja stać

Gość KOBIETA KOT
jestescie wszyscy troje po jednych pieniadzach. dom wariatow... powinniscie raem zamieszkac.

Gość burstzynekona
jasne.... bo ja sie obnosze ze swojha syatsfaakcja i zdobycza ze komus zniszczylam zycie.... suka jeszcze jej mało

Gość burstzynekona
ale pan bog nie rychliwy ale spraweidliwy nie zbuduje szczescia na czyjes krzywdzie i smierci naszego dziecka..jeszcze za to zapłaci ... wczesniej czy pozniej los jej odpłaci

Gość KOBIETA KOT
to raczj tobie pan bog dal po uszach... to ty wyzywasz ja nie od dzisiaj...

Gość burstzynekona
widac mam za co nigdy nie robię tego bezpodstawnie....