Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

ijdhuhbhbzdg to jedyne forum, na ktorym ktos na maksa pierdolniety szafuje prywatnymi danymi osobowymi ludzi, ktorzy mu nic nie zrobili!!!! CHORE!!! mam nadzieje, ze ta osobe spotka kara.....trzeba byc polmozgiem, zeby robi takie rzeczy. Wlasnie przez takie osoby nie mozna spokojnie pisac na forum, ciagle szpieguja, jatrza, wszczynaja klotnie pod pomaranczowymi nickami............

nie ma mnie wyslalam Ci wiadomosc na nk.. odezwij sie na gg ja Ci swoje podalam

hey jestem, na chwilkę dziś mnie wypisali no i jestem w domku, ogólnie czuję się dobrze, ale troszkę słabo n o ibrzuch boli, wpadnę później bo nie mam siły pisać papa

Gość typ
sorry ze si,e wtrącę bo nigdy tu nie pisałem. Ale odpowiadając na tytuł. Znaleźć drugiego lepszego

Gość popatrzcie po sobie
kto groził ze dotrze do waszych ex, kto jechał was wszystkie by za chwile udawac przymilną koleżanusię , i dodawał wa na NK i wyciągał wasze dane , kto ..nagle zaczął się pojawiać o porach w których nie powinno go być... to sie dopieor zaczęło ta osoba wie juz o was wszystko .... ja bym już nie spała po nocach ...

cale szczescie moge spac, bo konta na nk nie posiadam i oprocz maila, ktory jest w profilu zadne z moich danych nie zostaly podane...;] ale czy moglby mi ktos wyjasnic co sie stalo... bo nie mam pojecia, nie bylo mnie dlugo, nagle wchodze- topicku nie ma... tutaj czytam o jakis naziwskach, ze ktos cos napisal... pogubilam sie, a chcialabym wiedziec dlaczego nasz topic, na ktorym spedzilam wieeeele nocy i dni i bylam na nim praktycznie od poczatku nagle "poszedl sie jebac", ze tak kolokwialnie powiem

Gość popatrzcie po sobie
poczytaj se na śmietniku

Gość posciel huraaaaaaaaa
posciel co u ciebie...pisalam ze stara ekipie odezwij sie...co slychac?jak ci sie ulozylo?