Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animka 34

problem randkowy w sumie

Polecane posty

Gość animka 34

Witajcie. Napisze krótko o co chodzi. Jestem na randkach, napisal do mnie fajny facet i poprosil o kontakt gg. Kiedy mu podalam i zaprosilam nie napisal, tak sie powtorzylo juz 2 raz z kolejnym facetem i pomyslalam, ze sa poprostu niezdecydowani, ale... okazalo sie, ze od jakiegos miesiaca, moze troche dluzej, nie dochodza, zwlaszcza od nieznajomych, ale nie tylko wszystkie wiadomosci na gg. Najpierw znajomi mnie pytali dlaczego nie odpisuje, a potem przeczytalam w necie, ze inni tez tak maja. I teraz nie wiem co zrobic, z tym przynajmniej ostatnim chlopakiem, bo szukam juz dlugo, a ten naprawde mi sie wydaje taki dość rzeczowy, no jednym slowem podoba mi sie. Jesli zapytam go czy pisal do mnie na gg, a on nie napisal, pomysli, ze jestem zdesperowana i mu sie narzucam, a jesli nie napisze, a on jednak pisal, to z kolei on pomysli, ze ja go olałam. Co z tym zrobic?

Sprawdź czy nie masz zaznaczonej opcji nie dostarczania wiadomości od nieznajomych I możesz napisać pierwsza, żaden obciach, pokaż że jesteś kobietą która umie starać się o to na czym jej zależy ;)

Gość animka 34
o dziekuje Wam, w gg nie mam takiej opcji zaznaczonej, jakby to napisac przykladowo :)

Gość 34 to chyba nie twoj wiek
powinnas wiedziec, ze po 30 siedza na randkach ludzie w ktorym nie wyszlo

Gość animka 34
no to prawda, ale jesli sie rozmyslil i nie napisal? tylko naprawde mam pomrocznoc, nie wiem jak to sensownie sklecic.

Gość animka 34
to moj wiek, nie tylko tacy siedza, poznalam tam juz ponad rok temu mezczyzne, ktoremu nic nie brakuje, jest wyksztalcony, ma mnostwo przyjaciół, swietna prace, uprawia zawodowo sport, ale postanowil, ze otworzy sie i na ten kontakt. Takze nie mozna przesadzac.

Gość animka 34
a moze by sie jakis Pan wypowiedział, jak to z meskiej strony wygląda?

Gość animka 34
jak to narzucaniem, to po co mnie prosil o gg?

O tym mówię, kobieto: \"Jesli zapytam go czy pisal do mnie na gg, a on nie napisal, pomysli, ze jestem zdesperowana i mu sie narzucam\"

Gość animka 34
Człowieku: a jesli napisal, a ja nie odpisałam, bo nie doszło to do mnie, to co pomyśli??

Gość animka 34
widze, ze Ty masz fobie na punkcie kobiet

zrob sobie opis: nie dochodza mi wiadomosci na gg :P

Gość animka 34
Oye dobry pomysl, ale on juz chyba do nie nie zaglada. A Ty Wielbiciel nie zrozumiales, co napisalam, szukam faceta, po dlugim czasie pojawil sie taki, ktory mi sie spodobal, to co, mam machnac na niego reka, zamiast jakos rozwiazac sprawe?

Gość animka 34
jednak zrezygnowałam, nie chce ewentualnego zwiazku zaczynac od pokazywania, ze mi zalezy. Zawsze na tym tracilam.

Chyba mnie nie rozumiesz. Właśnie powinnaś rozwiązać tą sprawę: zapytać jak dorosły, w miarę rozgarnięty człowiek, czy dostał wiadomość, bo miałaś problem z programem. Czy to naprawdę takie trudne?? :o A Ty wymyślasz jakieś narzucanie się, olewanie itp. :o no litości, takie problemy mają 14-latki :o

mi tez sie wydaje ze powinnas napisac :D i wytlumacz ze mialas gg zepsute,wiec piszesz pierwsza :) co w tym zlego ?

Gość animka 34
to by bylo w miare proste gdyby mial cos dostac. Ale jak mam sie tlumaczyc, nie wiedziac czy w ogole skorzystal z mojego gg? Co mam napisac. Mam problem z gg, jesli pisales to prosze o rypley.

Gość to napisz
najpierw coś w stylu"cześć co u ciebie" zobaczysz jaka będzie reakcja, nawet jesli te wiadomości nie doszły i pomyślał sobie ze go olałaś to jesli mu choc trochę zależy na tej znajomości powinien się odezwać- nawet odpisując coś w stylu "pisałem do ciebie a ty nie odpisywałaś" czy cos tam takiego-zobaczysz po jego reakcji i byc moze będziesz miała sznasę wytłumaczyć co i jak:).

Gość animka 34
ok dzieki sprobuje tak.

Gość animka 34
Jeszcze nie napisałam, bo sie waham. Moze ktos jeszcze chlodnym okiem to oceni?

Gość animka 34
mi znaczy się

Ile tygodni masz zamiar debatować nad napisaniem jednego zdania? :o Jak będziesz działać w takim tempie, to on zdąży się ożenić z inną :p

Gość animka 34
ale jakie ja mam to zdanie napisac zeby dobrze zabrzmialo. Odrazu jak sie zaczne tlumaczyc jak koń pod gore, to pomysli, ze jestem zdesperowana. No z innym mailem nie mialabym problemu. To juz drugi prosi mnie o gg i nie pisze.