Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violleczka

Farbowanie włosów blond w domu czy u fryzjera ?

Polecane posty

Gość Violleczka

Chciałabym zafarboważ włosy na blond (całe lub pasemka) Mam bardzo jasną cerę, szare oczy, jasna oprawa, a mój naturalny kolor to ciemny blond. Mam jednak cienkie włosy i nie są zbyt gęste, ich długość prawie do pasa. Zastanawiam się czy mogę pozwolić sobie na zafarbowanie. Jakiej marki farba będzie dobra?? Boje się też iść do fryzjera poniewaz oni malują rozjaśniaczami co bardzo niszczy włosy. Prosiłabym o porad jakich farb panie używają, a może wiecie czym maluja wam włosy w salonach fryzjerskich?

Gość bajkerka
Moim zdaniem lepsze będą pasemka, mniej farby na głowie równa sie mniej zniszczonych włosów

Gość zoomka
najlepiej dziewczyno nie maluj i po klopocie ;]

Gość Violleczka
nikt wiecej mi nie podpowie ? :(

Gość asdas
Jeżeli odcień który chcesz kupić jest dużo jaśniejszy od Twojego naturalnego to może CI nie wyjść, albo jak w przypadku mojej koleżanki, która jasny brąz zmieniała farbą - jakiś wściekły kolor. Fryzjer zrobi to profesjonalnie i jeżeli ktoś ma niszczyć włosy - to robiąc sama o wiele bardziej im zaszkodzisz niż fryzjer. WSZYSTKIE FARBY BLOND zawierają rozjaśniacze (silną wodę utlenioną). Naprawdę jeżeli masz być zadowolona wybierz fryzjera.

idz na pasemka lub balejaz nie rob w zadnym badz razie tego w domu !! jesli chcesz farbowac cale wlosy (masz wlosy do ciemnego blondu) to polecam farby loreala odcienie hollywod,scandynavie,viking ,chicago,berlin wychodza ladnie i nei zolto z tanszych garnier w zadnym badz razie nie uzywaj palette ani joanny bo bedziesz plakac