Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochazpodgorza

ktoraś z Was zaszła przez stosunek przerywany?

Polecane posty

Zasada jest taka, że plemniki muszą znaleźć się W POCHWIE a nie na łechtaczce, by doszło do ciąży :) Przy kontakcie z powietrzem giną bardzo szybko.

Poza tym jeśli chodzi o pojęcie "preejakulat" w połączeniu z "poprzedni wytrysk" to dotyczy tylko stosunku za stosunkiem. Mocz wydalany w czasie między stosunkami przez mężczyznę zabija wszelkie pozostałości z cewki moczowej.

Gość mrm
Ja zaszłam po roku współzycia przerywanego, i co najdziwniejsze moj chlopak zawsze zdążał przed czasem. Wcześniej uważaliśmy że nie zajdę dlatego stosowaliśmy tą metodę, ale to nieprawda!! Dziś mam 5 letniego syna, z jego ojcem sie rozstałam. Z moim obecnym facetem biorę pigułki, nie wierzę nawet w prezerwatywę, bo potrafi pęknąć.

Gość zochazpodgorza
CZYLI GDY TO BYł PIERWSZY JEGO WYTRYSK W TYM DNIU TO NIE BYłO W TYM SLUZIE PLEMNIKOW?

Gość O MATKO MASZ MÓZG
kobieto (AUTORKO TOPIKU)z kąd ty się k**wa wyrwałaś? co na biologii robiłaś?? że tez jeszcze są tacy ludzie jak ty!!! no dno... i to przez wielkie D!!!

Gość zochazpodgorza
nie wiem to pytam, od tego jest forum i chuj Ci w cycki

Gość O MATKO MASZ MÓZG
TO WIESZ GDZIE SIĘ WKŁADA KUTASA I NIC INNEGO JUZ NIE? ZEBY PYTAC O TAKIE BANAŁY....;/ WSZYSTKIEGO SIE DOWIEDZ NAJPIERW O SEKSIE A POTEM ZA NIEGO SIĘ BIERZ!M I WYDOROSLEJ. DLA LUDZI NIEODPOWIEDZIALNYCH SEKS NIE JEST WSKAZANY!!!HAHAH

Gość mrm
Z kolei mam koleżankę która od lat wierzy w tą metodę, współzyją już z dobrych parę lat tak, i się "udaje"im się nie zajść. Więc dziewczyny jeśli nie chcecie mieć jeszcze dzieci ZABEZPIECZAJCIe SIĘ, ale nie przez przerywany ,albo bierzcie tabletki albo prezerwtywę.

Gość bleeeeeeee
hej wiecie co stosunek przerywany to jest to moi rodzice go stosowali i jest nas cztery tak więc używajcie sobie ile wlezie przynajmniej nauczyciele będą mieć prace a co tam

heh.. mój brat też stosował stosunek przerywany i cudem nie wpadl... no ale toj est głupota moim zdaniem.