Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolleczka

Alior Bank

Polecane posty

Gość Tolleczka

Na rynek wchodzi nowy bank- Alior Bank. Jestem ciekawa, czy ktoś może wziął już udział w konkursie ze stronki https://www.konkurs.aliorbank.pl/ ? IMO fajny:) - można wygrać m.in iPhony, MacBooki

Gość Sammi L.
Ja. Po 5 minutach juz mam 30 PLN. Jak mi podasz e-mail, to Cie tam zaproszę. Wtedy i Ty i ja weźmiemy dodatkowo udział w konkurszie o nagrody: samochód, telewizory plazmowe i inne. Jak sama ze strony o2 weźmiesz udział, to Ci przepadnie 1 z szans wygrania w konkursie. innni chetni też moga podac e-mail to im wyslę zaproszenie. Mój adres: samantalisiczka@o2.pl Pozdrawiam 🖐️

Gość zniesmaczony dziad
?

Gość Nurka
No to widzę, że Alior dba o przyszłych klientów. Kaskę płacą za opinie? UUU> nieźle, chyab się zainteresuję...

Gość lubiedyskutowac
No, chyba jeżeli ktoś celuje w iPhone\'y, MacBooki itd, organizuje sobie w necie ludzi, których chce zapraszać to znaczy, że jest zdecydowany na zalożenie konta. Przynajmniej dla mnie jest to oczywista oczywistość:)

No tak, ale bardziej chodzi mi o to, że też bym chętnie kaskę wzięła, ale mam już dwa konta, więc nie potrzebuję trzeciego.

Gość sekun
Nie sądzisz chyba, że Alior Bank wyśle Ci pocztą nowego iPhona i 100 zł, tylko i wyłącznie za wyrażenie przez Ciebie chęci posiadania u nich konta. A może sądzisz? Zdaje się, że będziesz się musiała bardziej postarać i powiem więcej, "staranie" musisz wykonywać bardzo szybko, bo z tego co mi wiadomo, to zarejestrowało się u nich już jakieś 30-40 tyś użytkowników, a to dopiero początek całej akcji. Ja wciąż mam nadzieję na iPhone`a...

Jeśli ostatnia wypowiedź to do mnie, to nie, nie myślę tak. Wręcz przeciwnie, wiedziałam to od początku bez czytania. Ale jak już napisałam nie potrzebuję trzeciego konta, więc sobie podaruję.

A tak btw czy ktoś się zainteresował warunkami tego konta?? Czy tak w ciemno dla tych nagród się pchacie??

Gość też zalogowana
a gdzie są na stronie warunki jakie będą mieć ich konta bo nie znalazłam??

Gość zazdziw
No przecież po to jest cała akcja, żeby ludzie dali znać, jakiego banku potrzebują. Klient współtworzy ofertę!

Gość dandys
hehe, ja bym nie miał nic przeciw temu, żeby bank przysłał mi tego iPhone'a za założenie u nich konta. No, ale skoro tak się nie da,to cóż. :P 100 zlotych też dobre:D

No ale już dawno powstał taki bank którego ludzie potrzebują i nazywa się mBank.

Gość Szteff
Zdaje się, że główną nagrodą w konkursie Alior Banku jest samochód osobowy - Volkswagen. Poza tym parę laptopów i iPhone`y. Na pocieszenie można dostać Pendrive`a... Jeżeli chodzi natomiast o ankietę, to potwierdzam - stówę dostają wszyscy... (Skąd Oni biorą te pieniądze?).

Gość nie dziwi mnie że płacą
Próbowałyście kiedyś policzyć ile bank na Was zarabia, jeśli macie w nim konto? Ja mam w PKO BP i płacę około 16 zł za debet, 5,40 zł za prowadzenie konta i 2,00 zł za bankowość elektroniczną. Przy wypłatach na Poczcie dodatkowo 1,10 zł od każdej wypłaty, zaś przy wypłatach z bankomatów obcych - 3% wypłacanej kwoty dodatkowo, ale nie mniej niż 5 zł. W sumie jak nic wychodzi około 28 zł miesięcznie, 336 zł rocznie, 3360 zł za 10 lat... Warto dać frajerom iPhone'a? Warto.

Gość Prawdziwy Bimbałek
Tu ma tak właśnie nie być jak w PKO B. P. Przepłacasz, przenieś się do Inteligo.

Gość Lulilulilaj
Wiesz, nie wydaje mi się, żeby w Aliorze traktowali klienta jak frajera. Może w moim starym banku, to OK. Ale tu na dzień dobry moja opinia ma wpływ na to, jaka oferta banku będzie. Według Ciebie to niepoważne traktowanie klientów? Poza tym to, że banki zarabiają nie powinno dziwić. Przecież to nie jest jakiś NGO. Zresztą Alior Bank właśnie otrzymal zgodę KNF i może rozpocząć działalność operacyjną. Tak więc już wkrotce się przekonamy, kto miał rację ...

Gość tak tylko to trochę ciulowa
sprawa że trzeba mieć konto w banku. co miesiąc marnuje się 30 zł, a pożytek z tego żaden. już wolałbym odbierać pensję w gotówce w kasie zakładu pracy - przynajmniej taniej.

Gość ooTomsiOO
Na konkursowej stronie zarejestrowało się już prawie 50 tys użytkowników. Drodzy Państwo, sprężajmy się, organizujmy, bo nam te iPhone'y i inne nagrody uciekną :)

Gość od razu widać że się tu
pracownicy Alior Banku wypowiadają... :-O Tu nikt nigdy nie powiedział do innej osoby per "Drodzy państwo", co najwyżej "ty k...o", "ty ch...u", ewentualnie jeszcze "ty dziffko".

Gość Dud
Ilu macie znajomych uzbieranych? Bo nie wiem czy jest sens rozpoczynania całej akcji wśród moich kumpli, czy już lepiej dać sobie spokój i ewentualnie podbić konto komuś innemu:) btw NIe rozumiem intencji autora postu powyżej i chyba niespecjalnie nawet chcę... .

Gość Geogr
Ja nie wiem, ale jak dla mnie, to lepiej już teraz podbijać znajomym. Bo ludzie od bardzo dawna już walczą, więc pewnie mają nieźle wyśrubowane wyniki:) W końcu samochód kusi.

Gość Alicjamakota
No ja na dzień dobry pobiłam kumplowi, ale teraz muszę poweidzieć, że walczę. Paru znajomych się zwerbowało,co z tego wyjdzie, zobaczymy:)