Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pindeczka16

Wiecie kto jest najbardziej beznadziejny i żałosny na tym forum?

Polecane posty

Gość wiadomo ze ty
:p

no to żeby Myrevinowi smutno nie było to mówie że on :D (chociaż wcale tak nie uważam tylko tak żeby się chłopak cieszył;) )

EE tam nie zgadliście. Chodziło o mnie :/ Ten temat też jest żałosny i jużmożecie zacząć mi ubliżać

Gość tym razem bede anonimowa
najbardziej zalosne sa osoby ktore zakladaja takie tematy jak ty bo potem zbiera sie towarzystwo wzajemnej adoracji i wchodza sobie w dupe bez wazeliny:O

:) Jeszcze się nie skończyły, co doskonale widać na Kafe. :D :D Domyślałam się takiej odpowiedzi. Nie tylko Ciebie myli, jak zdążyłam się już zorientować. :D

moje pieciotygodniowe wakacje skonczyly juz sie skonczyly ....a o tych szkolnych nawet nie mysle ....juz dawno skonczylem edukacje :D

Domyślam się, ostatnio przeczytałem wywiad ze słynny jasnowidzem z Człuchowa.. i cos dziwne rzeczy się ze ,mna dzieją.. :classic_cool:

Haha, no to się lekko wypuściłam z tym powyższym wpisem jednak. :D Ja z wiadomych przyczyn racji nikomu przyznać nie mogę. :classic_cool: :D Domyślałam się, że już edukacja w Twoim przypadku skończona. ;)

Hahaha orendż. :) A czemu nie pod własnym nickiem? ;) Kabel- :D nie nie, nie to miałam na myśli. :D Gdzieś mi się chyba obiło o oczy, że ten czas już za Tobą. ;)

Gość dla wulgarnej i Myrevina
wulgarna-a który lubiłaś? ;)