Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 a ma być pogoda do doopy... :O co za pech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syntja 0 Napisano Sierpień 22, 2008 twoj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 :D koleżanki :) u mnie się nie zanosi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 22, 2008 To ubierz barchany. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vaioletta 0 Napisano Sierpień 22, 2008 mogeprzayjsc na weselicho ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 barchany? do czerwonej sukienki??? a jak mi ta wichura podwieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vaioletta 0 Napisano Sierpień 22, 2008 echh juz myslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syntja 0 Napisano Sierpień 22, 2008 ee a chciałam ci pogratulowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 22, 2008 Iść w czerwonej sukni na wesele to faux pas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 mogliście mi gratulować... bosz... 20 lat temu był mój ślub :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 a jaką mam wdziać? białą? czarną? :P w czerwieni mi do twarzy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 22, 2008 Ślubna modowa wpadka dlatego, że czerwień jest kolorem bardzo przyciągającym wzrok i zawsze wygra z dość przecież tną bielą czy ecru i to ty będziesz przyciągała wzrok pozostałych a nie panna młoda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 22, 2008 No mnie 13 sierpnia stukło 2o lat małżeństwa. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 22, 2008 przeciętną* miało być :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 ależ o to chodzi :D mają patrzeć na mnie bo jestem naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka483 0 Napisano Sierpień 22, 2008 a juz myslalam ze Twój hehehe ale mimo wszystko gratuluje :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 Myrevin, ja brałam 31. 08 :P coś nas łączy! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 22, 2008 w 1988 roku ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 22, 2008 Czyżbyś cierpiała na starczą chęć przyciąganie uwagi wszystkich? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obieżyświat 0 Napisano Sierpień 22, 2008 czerwony to piekny kolor,jak najbardziej tez pasuje na wesele,co to znowu za glupoty z modowymi wpadkami, na żółto ma sie ubrac bo modny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 tak szczerze to ta czerwień (zgaszona) sukienki jest pod kolor paznokci tak, brałam ślub w 88 :D to miał być dobry rok :O:P tak, będzie fajnie a ja złapię wiązankę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 22, 2008 Ja byłem w wojsku. Rok był dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
candywoman 0 Napisano Sierpień 22, 2008 nie sądze aby którakolwiek kobieta na weselu, ubrana na czerwono, biało czy seledynowo odciągała uwagę od panny młodej, oraz aby ktokolwiek pomylił młodą z gościem weselnym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 jak mogłeś wziąć ślub będąc w wojsku? :o i co na to żona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 22, 2008 obieżyświat poczytaj sobie o zasadach dobrego wychowania i stosownych strojach na poszczególne okazje to zobaczysz, że jednak ja mam rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
candywoman 0 Napisano Sierpień 22, 2008 no, chyba, że ktos będzie już całkiem narąbany to nawet flaszkę z mlodą pomyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 doga Chinko :) a kto by się takimi pierdołami zajmował :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 22, 2008 :D Luśka.. :P NIe całe 7 10 dnie urlopu dostałem na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 22, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 :D no nie wiem czy bym z powrotem męża w kamasze puściła...:P czy na jutro wskazane jest płaszczydło? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach