Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 Jarku dlaczego nienawidzisz kobiet? :O wolisz mężczyzn? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 mam kalosze w kwiatki :D ale nie na tę okazję :O tylko szpilki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 :D kalosze na szpilkach... nowatorski pomysł ja nienawidziłam mężczyzn... jakieś 6 lat temu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urodzinowa stara dupa 0 Napisano Sierpień 22, 2008 ach :O w 88 to do pierwszej klasy szłam, maksymalnie zaaferowana nowym rozdziałem w życiu :O To był dobry rok :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urodzinowa stara dupa 0 Napisano Sierpień 22, 2008 A tak w temacie: przedniej zabawy życzę :D Mialam jutro nad morzem się relaksować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 22, 2008 ja k zwykle na weekend kijowa pogoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach