Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam juz rady...

nie pozostalo mi juz nic innego tylko sie zabic....

Polecane posty

Gość z każdej
sytuacji jest wyjście. Trzeba tylko chcieć. Jeżeli Twoja determinacja do tego dojdzie to zrobisz to.I nie będziesz patrzeć wstecz tylko dasz radę. Nawet kosztem pogorszenia swoich warunków zyciowych. Jeszcze raz powtarzam trzeba chcieć i wierzyć w to że się uda. Nic tak mnie np. nie wkurza jak dziewczyna która się żali, ale jednocześnie znajduje 1000 powodów ,zeby nie zrobić tego na co ma ochotę i tego co podpowiada jej rozum. Powiem jedno byłam prawie na dnie, ale zdołałam przewartosciować swoje życie, uznać inne priorytety i udalo się. Nawet bez pieniedzy.

Gość nie dam juz rady...
no to Ci gratuluje! nie kazdy jest jednak tak silny...

Gość z każdej
przestań mówić o sile. Jakbym ją miała to nie wylądowałabym na terapii. To była walka o moje być albo nie być. I do mnie należał wybór. Tak jak teraz do Ciebie.

Gość nie dam juz rady...
dziekuje za wszystkie rady, ide juz spac, moze jutro bedzie lepiej. a jak nie, to wyjade, wszystko sie jakos uspokoi, moze wtedy bede umiala podjac jakas rozsadna decyzje... pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziekuje:)

Gość z każdej
Śpij spokojnie, niech ten sen przyniesie ci ukojenie i pozwoli podjąć decyzję zgodną z Twoim sercem i sumieniem. I niech nie pozwoli ci zapomnieć o tym, że swoje zycie masz tylko jedno i ono zależy tylko od ciebie.