elle_ina 0 Napisano Sierpień 22, 2008 mam pytanie...czy podczas brania tabletek antykoncepcyjnych (Yasminelle), którykolwiek dzień w miesiacu jest płodny?? Wczoraj wieczorem wzięłam ostatnią tabletkę i zastanawiam sie czy cały czas jestem zabezpieczona?? proszę o pomoc, pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś... Napisano Sierpień 22, 2008 dziwne ze bierzesz tabletki i o tym nie wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle_ina 0 Napisano Sierpień 22, 2008 ale o czym? proszę o informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Sierpień 22, 2008 Podczas zażywania antykoncepcji hormonalnej NIE MASZ dni płodnych. wszystkie dni są niepłodne.Płodne dni mogą wystąpić w przypadku nie zastosowania się do ulotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle_ina 0 Napisano Sierpień 23, 2008 dzięki za odpowiedź, pozdrawiam serdecznie!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalalal Napisano Sierpień 23, 2008 ngLka - sprawdz poczte prosze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Sierpień 23, 2008 A wycięłaś WYTNIJTO przed wysłaniem? :D Jeśli nie, to wytnij :P Bo nic nie mam w skrzynce (no chyba, że zaraz dotrze..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Sierpień 23, 2008 No niestety. Nic nie doszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalalal Napisano Sierpień 23, 2008 okej to poczekaj sekundke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach