Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 23, 2008 I do czego są potrzebne:P.Chyba nie wiecie:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem nie wiem Napisano Sierpień 23, 2008 spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 23, 2008 ess, dick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tempaku pisze sie Napisano Sierpień 23, 2008 ass Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 23, 2008 Amant Wszech Czasów k.odbytowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 23, 2008 Na pewno nie:P.Dodam że to sa słowa które znałem od ponad 15 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 23, 2008 bujaj sie cwelu, pół biedy byłoby gdybyś wiedział co to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ty anette Napisano Sierpień 23, 2008 jestes jednak głupia. Obstawiam, że masz maks 16 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach