Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska118

proszę o odp

Polecane posty

Gość aska118

Wczoraj kochałam się z chłopakiem, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, została nałożona przed stosunkiem i usunięta od razu po, wytrysk nastąpił tylko wtedy, gdy miał ją na sobie. myślałam, że nie będę jedną z tych dziewczyn, które spanikowane wypisują na forach ale po współżyciu oboje spaliśmy nago, chłopak rąk nie mył, a ja ocierałam się wielokrotnie o niego w pobliżu krocza, dodatkowo wprowadzał mi palce do pochwy również wielokrotnie, choć nie bezpośrednio po odbytym stosunku, najkrótszy odstęp czasu to będzie gdzieś 15-20min. jak na złość wypadają mi dni płodne . wiem, prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest niewielkie, ale czy jednak możliwe?

Gość prawdopodobieństwo zajścia
w ciąże istnieje, tak jak napisałaś i nikt innej rady Ci nie udzieli, a poza tym nie ten dział!!!

Gość inna z rad
po każdym seksie należy umyć genitalia i ręce, a najlepiej całe ciało. Mimo tego nie należy w krótkim cazsie wprowadzać prącia do pochwy, gdyż resztki spermy mogą uwolnić się z cewki moczowej do pochwy. Podobnie można przenieśćna wargi sromowe plemniki palcami podczs zbyt wczesnych pieszczot. Plemniki w drogach rodnych żyją 48h ze względu na wilgoć i sprzyjające warunki.

Gość moja rada....
zamiast szklanka wody i nie będzie zmartwienia.