Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mloda zona

Dziwne pytanie ale... czy kazda z Was miala noc poslubna?

Polecane posty

Gość juz mloda zona

bo ja nie do konca ;) wesele skonczylo sie ok godz. 3.00, mielismy apartament. wypilismy sporo i chociaz alkohol juz troche zszedl to po przyjsciu do pokoju nie mielismy na nic sily :P rozebralismy sie i wtuleni w siebie zasnelismy. rano w miare wypoczeci ;) wzielismy wspolna kapiel i potem seks ;) a jak bylo u was?

Gość juz mloda zona
czy kazdy ma taka otoczke ze po slubie/weselu wspolna noc, sciaganie sukni itp? ;)

Gość a co tam......
my popslubna noc mielismy 3 noce po slubie:)

Gość ellap
My poszliśmy o godz. 2 do swojego apartementu z butelką szampana ( w czasie wesela wypiliśmy może po 2 kieliszki wina, nie chcieliśmy się upić w tę noc). Goście bawili się do 5. Poprawiny mieliśmy do 21:00 więc wtedy sobie już nie żałowaliśmy. Nasza noc była cudna...

Gość juz mloda zona
chyba zaloze ten temat na ogolnej bo tu same przygotowania a nikt po slubie ;)

Gość to znaczy diabelek
my noc poslubna mielismy dzien pozniej ;) i tak juz trzeci rok leca te nocki....

Gość justyna mężatka
my noc poślubną mieliśmy normalnie. Tzn wesele skonczyło się o 4, w domu byliśmy po 4, ściaganie sukni, odświeżenie w łazience i normalna noc poślubna, pamiętam to dobrze :) Pozniej poprawiny na 14 do 22 i kolejna noc... itd.

Ja akurat podczas wesela miałam @, tak więc nasza noc poślubna odbyła się 3 dni po ślubie, ale było pięknie, mimo że we własnym łóżku a nie w hotelu czy coś, to jednak widok obrączki na palcu meża podziałał na mnie jak najlepszy afrodyzjak i niby było tak jak zwykle, ale jednak w 100% inaczej:) Chyba lubię żonatych facetów:-P

u nas impreza skonczyla sie o 7 rano i mimo, ze oboje padalismy ze zmeczenia to.... aaaa :) najcudowniejsza noc w moim zyciu, chociaz w naszym przypadku powinnam powiedziec, ze to ranek poslubny byl a nie noc :)

Ja miałam 4 dni po i nawet się nie szykowałam żeby za wszelką cenę w noc poślubną lecieć do domu, padać ze zmęczenia i na siłę sie kochać. U mnie to tak by wyglądało niestety, mój mąż to po weselu to położył się dopiero po poprawinach, ja też spałam niewiele. A następnego dnia też nie wyszło bo zrobiliśmy niezłą imprezkę po której żadne z nas nie było w stanie :D. Ale już potem co to się działo :D.