Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama już nie wiem........

Nie idę w tym roku na studia,czy to znaczy,że jestem gorsza?

Polecane posty

Gość wa-wa
jeśli ktos nie lubi sie uczyc to po co chce isc na studia?... idz sobie zrob jakies kursy zawodowe lepiej...

wawa to bylo do mnie?:) ja nie mowie ze nie lubie sie uczyc, bo sprawia mi to frajde ze cos sie naucze, pozniej wiem i tak dalej ale chcialam sobie przerwe zrobic bo mialam juz dosyc

heehh... tez wlasnie nie poszlam na studia z powodu takiego ze nie wiedzialam dla siebie odpowiedniego kierunku, a nie chcialam isc jak wiele moich znajomych na byle co, byle by tylko studiowac... bez sensu, strata czasu i kasy jak dla mnie. i przez te miesiace myslalm i myslalam na co by isc i czy w ogole.. i jak narazie najbardziej pasuje mi psychologia ale tylko ze wzgelu zainteresowan, bron boze praca w tym zawodzie (!) pozatym mysle zorbic sobie jakies kursy zawodowe, szkoly policealne i tych mam kilka, nie wybiore jednej bo interesuje mnie wszystko od kosmetologi, fotografii do administracji i ekonomii :D liczylam ze jakies z 10 takich szkol bym musiala zrobic zeby miec wszystko, co pozniej moglo by mi sie przydac bo nigdy nie wiadomo jaka oferta pracy sie trafi :D