Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wietrzny szczyt

zamknięci w sobie

Polecane posty

Gość wietrzny szczyt

Co o nich sądzicie, wielu z nich ma skomplikowaną psychikę, trudno do nich dotrzeć...wiele odważnych rezygnuje... a przecież my Was nie skrzywdzimy

Gość chuye
ja myślę, ze tacy ludzie mają ciężko:( ja tez nie jestem duszą towarzystwa, chociaż bym chciała, nie potrafię

sadzę że jestem zamknięty w sobie ale akurat, u mnie, nic się tam nie kryje... fura nudnego życia, kupa beznadziejności, brak osobowości i charakteru, zerowe umiejętności tworzenia relacji i inne podobne atrakcje a inni... skąd mam wiedzieć :O pewnie są interesujący ale zamknięci i "tacy jak ja"

bo jestem tak beznadzijny że nie mam nic do powiedzenia :O ale tylko w nadajacych się do tego tematach :D "piękne EMO by z Ciebie było" nie bo nawez za 1 mln PLN bym się tak nie ubrał :P

napisałbym podobnie do a ja wygrałem życie ale zgadza sie tylko pierwsza część "sadzę że jestem zamknięty w sobie " a życie jest piękne tak po za tym ;)

Gość wietrzny szczyt
a ja wygrałem życie zauważyłem w wielu wątkach, że strasznie siebie nie akceptujesz, każdy ma coś w sobie...Ty jesteś już choćby szczery, czyli jeden pozytyw już się znalazł:)

Gość chuye
no ja tez bym się tak nie ubrała wietrzny szczycie nie próbuj mu pomagać, jeszcze bardziej będzie miauczał :P

ależ ja siebie akceptuję :O tylko z takimi cechami jestem nie do zaakceptowania towarzysko czy uczuciowo dla reszty społeczeństwa 🖐️ a szczery jestem tylko wirtualnie :P chuye nie bój się :D idę spać :P

Gość wietrzny szczyt
chuye ja mu nie pomogę, bo siła jest w każdym z nas, tylko niektórym należy to uświadomić

Gość chuye
a tam ja wygrałem jestes leniwy i pewnei z lekka przewrażliwiony, podszedł byś do tego na luzie otworzył się trzeba iść do przodu ja myślę że każdy potrafi tylko niektórzy wymagają specialnej pomocy :P

ja też jestem z osób zamkniętych w sobie... w towarzystwie moich przyjaciół czuję się jak ryba w wodzie, ale gdy dochodzą do tej paczki jakieś nowe osoby czuję się dziwnie... nie potrafie już być wówczas w centrum uwagi... przed niektórymi, naprawdę jast mi ciężko się otworzyć...

Gość Zamknięta w Sobie
A wiecie dlaczego pokazujemy jacy jesteśmy beznadziejni? Bo nikt nas nie docenia, nikt sie o nas nie martwi. Najlpeiej można pogadać z osobą która ma ten sam problem co ty. Przynajmniej ja sie tak czuje. Koleżanki sie o mnie nie martwią, niczym się nie przejmuja, bo ważne .ze ja pomoge ale jak ktoś ma mi pomóc to nie... a to pewnie latego z powodu nudnego charakteru, braku pewności siebie, mądrości słowa, nieśmiałości.... i tego najważniejszegoo nie jestem w stanie powiedzieć komuś bolącą mnie prawde w twarz. Wolę powiedzieć to innej osobie tak zwane "obgadywanie".

Gość jestem zamknieta
ale tylko na temat swoich uczuć. Poza tym jestem szczera i towarzyska. Myślę, że wyniosłam z domu niepokazywanie uczuć na zewnątrz bo zawsze u nas wiało lodem. Rodzice albo się kłócili albo nie odzywali do siebie. Jak miałam problem wolałam się zamknąć w pokoju bo i tak nie mogłam liczyć nawet na wysłuchanie ostatecznie mogłam usłyszeć " a nie mówilam..." I tak już zostało

Gość do jestem zakmnieta
jakbym czytala o sobie. zreszta nawet dzis ja, 26 letnia kobieta uslyszalam ze jestem do niczego! ale ja tak nie uwazam, chociaz siedzi mi te tekst ojca w glowie :( a tak z drugiej strony. zamknietosc w sobie to cos az tak zlego? jak przy kims czuje sie swobodnie to jest ok. problem tkwi w tym, ze zamknietosci towarzyszy brak pewnoesci siebie i kilka innych wad.

Gość kocham BNB

Gość 23latek
Ja byłem kiedys bardzo zamkniety w sobie. Ze względu na to co miałem w domu: Awantury, bójki i alkohol. Ale to już przeszłość. Dziś potrafie do każdego zagdać i tym bradziej nawet do dziewczyny co kiedyś było wielkim stresem dla mnie. Fakt jeszcze mam w sobie sporo nieśmiałości ale pokonuje te bariery. Równiez dzięki temu, że zrozumiałem, że cierpię na DDA (Dorosłe Dzieci Alkoholików)

Gość 23latek
Ale też z drugiej strony jednego sie obawiam: Wpadłem w drugą skrajność i to juz pare osób mnie upomniało bo w niektórych przypadkach jestem aż za zbyt pewny siebie... :|

Gość to moj problemm
dolaczam do tego szacownego grona :O nie umiem okazywac uczuc, ciezko dotrzec do mnie i zdobyc moje zaufanie, jestem nieufna i bardzo... na uboczu ze tak powiem