Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malapiegowata

PRZESUNIĘTY OKRES A KRWAWIENIE POMOCY

Polecane posty

Gość malapiegowata

Zażywam regularnie tabletki cilest, zawsze o tej samej godzinie, popijam odrobiną wody. po skończeniu ostatniego opakowania nie zrobiłam siedmiodniowej przerwy, (jechałam na wakacje nad morze, i nie chcwiałam mieć okresu). w ulotkach, i specjalistycznych broszurkach od lekarza przeczytałam, że można przesuwać okres lub na okres wakacji nie robić przerw między tabletkami bez konsultacji z lekarzem. JEstem już po 9 tabletcie z opakowania które rozpoczęłam bez przerwy ale jakoś źle się czuję.... W pierwszych dniach było ok, teraz boli mnie brzuch i od kilku dni mam plamienia brunatną mazią... teraz już wydaje mi się że jest to całkiem podobne do krwi menstruacyjnen ... może miała któraś podobną sytuację? proszę oopinie i radę... aprawdę się martwię...

Gość malapiegowata
w ulotce było napisane: KRWAWIENIA W TRAKCIE WAKACJI MOŻNA UNIKNĄĆ, NIE ROBIĄC PRZERWY MIĘDZY PRZYJMOWANIEM TABLETEK Z POSZCZEGÓLNYCH OPAKOWAŃ. - W PRZYPADKU PLANOWANIA DŁUŻSZY CZAS, ZAGADNIENIE TO NALEŻY OMÓWIC Z LEKARZEM . ja planowałam tylko na miesiąc...

Gość malapiegowata
up up

Gość malapiegowata
up up będę podnosić co jakiś czas .potrzebuję porady

W ulotce masz też napisane, że podczas łączenia opakowań mogą wystąpić skutki uboczne, między innymi takie jak: plamienia, nudności, wymioty, wzdęcia, zawroty głowy itp.