Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ===rybka===

dobry krem liftingujacy, napinajacy, przeciwzmarszczkowy

Polecane posty

Gość ===rybka===

witam! mam problem, ostatnio po ciazy schudlam bardzo, wazne mniej niz przed zajsciem i skora na mojej twarzy zorbila sie szara i bardzo poamrszczona!!!chcialam bym sie zaopatrzyc w jakis krem liftingujacy badz przeciwzmarszczkowy.moze to glupie mam dopiero 24lata ale wygladam koszmarnie , nie moge sie usmiechac robic zadnych min bo zmarszczki pojawaiaj sie na calej twarzy!poradzcie jakis dobr krem prosze

Gość ===rybka===
prosze czy zadna z was nie zna zadnego kremu?????jaki moze polecic?

Gość ===rybka===
:(

Gość gość
jak durnym spamerem trzeba być żeby dla reklamy odkopywać temat sprzed 6 lat? :o

Gość gość
dobre kremy liftingujące produkuje firma Murad, ich kremy dają natychmiastowy efekt liftingu.

Gość gość
Prawda jest taka, że olej arganowy, żeby zadziałał musi byc jednak bardzo dobrej jakości. Wiele kobiet przywozi go bezpośrednio z Maroka, a w Europie ma niebotyczne ceny. Dlatego jak już uzywać to czegoś skutecznego, ja mam krem z serii Murad na zmarszczki i uważam że nic do tej pory skuteczniej nie walczyło z moimi zmarszczkami.

Gość moliwka88
Krem z jadem węża jest naprawdę dobry - http://uholki.pl/product/4105433/clarena-60-seconds-snake-cream-liftingujacy-krem-z-jadem-weza-cera-dojrzala-50-ml.html, jad węża hamuje skurcze mięśni i chroni skórę przed powstawaniem zmarszczek. Po użyciu skóra jest natychmiastowo wygładzona, a zauważyłam, że przy regularnym stosowaniu zmarszczki się spłycają. Mogę zdecydowanie polecić !

Gość Alicja790
Widzę, że problem stary i już pewnie rozwiązany przez autorkę, ale może przeczytają to inne kobiety z tym problemem. Ze skórą (i nie tylko- dotyczy to też włosów i paznokci) po ciąży jest ten problem, że jest nieodpowiednio odżywiona. Ciąża i karmienie robią swoje- "wysysają" witaminy i inne niezbędne produkty potrzebne organizmowi. Konieczna jest suplementacja witamin i mikroelementów no i urozmaicona dieta. Najczęściej wszystko normuje się po zakończeniu karmienia piersią. Oczywiście kremy i odżywki do włosów też są jak najbardziej wskazane. Np krem liftingujący z Farmony https://sklep.farmona.pl/prestige-care/1043-prestige-care-krem-liftingujacy-spf15-50ml-5900117001462.html Działa świetnie, aczkolwiek jest on raczej dla cery dojrzałej.