Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabula

przeraza mnie milosc mojego faceta

Polecane posty

Gość zabula
Kabelku ja wiem, wiem sama ze powinnam ale mimo to uwazam ze cos jest nie tak jesli nie jestem o tym do konca przekonana.

hmmm... nie wiem :) tak do konca jeszcze nic nie wiem :) Zreszta komplementow nigdy za malo :P

to zrozumiale ze targaja Tobą rozterki, emocje ....ale kazdy ptak opuszcza swoje gniazdo ....jesli czujesz sie kochana i sama kochasz idz za glosem serca....obojetnie co by sie nie stalo zawsze mozesz wrocić ...to nie jest "podroz w jedna strone" :)

Gość chariots
Ja mam podobnie, mój tez mnie bardzo kocha, wszystko mi wybacza, chce być ze mną mimo iż wie, ze ja nie kocham go tak na 100% bo usilnie wierzy że go jeszcze pokocham. Jest ze mną mimo tego że ciągle go ranie, jestem złosliwa i niedobra. Wiem, że nie zasługuje na taka miłość.

Gość takajednalala
to powinnas sie wyccofac na poczatku.ja mialam taka sytuacje ze poznalam chlopaka a on po 4 dniach juz byl we mnie zakochany i chcial sie za mna w ogien rzucac i po tych 4 dniach nasza znajomosc sie zakonczyla.teraz troche bylo by nie tak gdybys go zostawila.porozmawiaj z nim tylko delikatnie