thats not my name 0 Napisano Sierpień 24, 2008 gdzie ona buty zgubiła, bo sie zagapiłam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jooolia Napisano Sierpień 24, 2008 sabrina świetnie wygląda zresztą sandra też super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comtessa Napisano Sierpień 24, 2008 chyba coś jej wyskoczyło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elliiiiaaaaa Napisano Sierpień 24, 2008 ale figurke ma fajna ona ma teraz 40 lat a wtedy miala 19 poza tym ubior tam miala stroj kapielowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 buty zrzuciła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comtessa Napisano Sierpień 24, 2008 fajnie wygląda, pozazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thats not my name 0 Napisano Sierpień 24, 2008 aha:) ale super ma te buty... ale ona ta sie nieźle trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elliiiiaaaaa Napisano Sierpień 24, 2008 tylko jedna piosenka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość książę z innej bajki Napisano Sierpień 24, 2008 Jaka reklama z Markiem Kondratem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thats not my name 0 Napisano Sierpień 24, 2008 hahahahhahah nie moge z tej reklamy:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jooolia Napisano Sierpień 24, 2008 ciekawe jak anders z modern talking będzie sie prezentował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiedy zobaczymy sabrinke Napisano Sierpień 24, 2008 mi sie wydaje ze jakies operacje pewnie miala ale i tak laska pierwsza klasa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogooet gugu Napisano Sierpień 24, 2008 kurva:D majty jej bylo widac cos nie w ten sie bujala do rymu:o po co te baby tam dwie ? niepotrzebne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 przerwa słuchamy i płaczemy.... http://pl.youtube.com/watch?v=xdz0jas03pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jooolia Napisano Sierpień 24, 2008 ale reklama :-D parodiująca prezydenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Spadłam z krzesła po reklamie z Kondratem :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogooet gugu Napisano Sierpień 24, 2008 ja czekam na kim wilde uuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jooolia Napisano Sierpień 24, 2008 ale faktycznie sabrina jedną piosenkę zaśpiewała chyba że przerwę zrobili bo się zźiajała :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Luska chusteczki mi się kończą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiedy zobaczymy sabrinke Napisano Sierpień 24, 2008 OMD: Maid of Orleans (The Waltz Joan of Arc) http://www.youtube.com/watch?v=Jll8cMA_CIY moja mama strasznie to lubi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 :) eh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikusia... 0 Napisano Sierpień 24, 2008 a na dwojce hity na czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile miała zaśpiewać Napisano Sierpień 24, 2008 ? Jakoś nie kojarzę jej bogatego repertuaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhkjh Napisano Sierpień 24, 2008 a ja sie kochalam w M.T.tzn moja miloscia byl Thomas Anders.plakat na plakacie.caly pokoj. 2 lata temu widzialam go na lotnisku we Frankfurcie.dobrze ,ze zdazylam sie odkochac......;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jooolia Napisano Sierpień 24, 2008 na dwójce występują ci co wczoraj w sopocie nawet te same ubrania mają :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thats not my name 0 Napisano Sierpień 24, 2008 jaaka czubównaaaaaaa!!!! szymon szaleje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość książę z innej bajki Napisano Sierpień 24, 2008 poziom reklam się podniósł kurde ma ktoś "Ektradycję " na DVD pożyczyć :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 no ile mogą trwać reklamy??? chyba się wina napiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuła mać Napisano Sierpień 24, 2008 modern talkin już był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach