Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 pewnie na koniec zarzuci touch me :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhkjh Napisano Sierpień 24, 2008 ach te klimaty!znow mam nascie lat......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiedy zobaczymy sabrinke Napisano Sierpień 24, 2008 te dziewczyny beda tak "brzdąkaly" na gitarach przez caly czas? pewnie juz im rece odpadaja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość butelkowa zieleń Napisano Sierpień 24, 2008 touch me :) już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe jak wygląda Sabrina Napisano Sierpień 24, 2008 już spiewa.ale na zywo mi sie nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnwxnwxw Napisano Sierpień 24, 2008 Prwynajmniej Samanta spiewa na zywo a Shakin i Sabrian to porazka bo playback Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 ale biedna już siły nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Cieniara :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale przynajmniej spiewa sama Napisano Sierpień 24, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comtessa Napisano Sierpień 24, 2008 HELP! dopiero włączyłam sopot, czy była już Kim Wilde??? uwielbiała ją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość butelkowa zieleń Napisano Sierpień 24, 2008 ale rusza się o wiele lepiej i energiczniej niż Natalia Lesz wczoraj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 nie, Kim jeszcze nie było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość butelkowa zieleń Napisano Sierpień 24, 2008 nie było Kim jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 A gdzie kultowe bojsy??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 bojsy będą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 kadżagugu będzie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comtessa Napisano Sierpień 24, 2008 ufff :) ale fajnie posłuchać tego co kochało się w dzieciństwie, słuchałam tych kawałków na nieśmiertelnym kasprzaku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiedy zobaczymy sabrinke Napisano Sierpień 24, 2008 Blondi moglaby byc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 A artyści lądują na Pudelku :D...to prawie u nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnwxnwxw Napisano Sierpień 24, 2008 bez sensu to wolicie plejbek? Sabrina i Shakin to plejbek i Samanta na zywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe jak wygląda Sabrina Napisano Sierpień 24, 2008 O tak ''kasprzak''jak mogłam zapomniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 ja nagrywałam na kasprzaku z jakiegoś radia :D och...Limahl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość butelkowa zieleń Napisano Sierpień 24, 2008 no Lusesitka - doczekałaś się w końcu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe jak wygląda Sabrina Napisano Sierpień 24, 2008 Fajny jest Limahl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Ale włosy nie te same :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comtessa Napisano Sierpień 24, 2008 limahl wygląda teraz lepiej niż w młodości, fajny facet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnwxnwxw Napisano Sierpień 24, 2008 Lilahl jest gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikusia... 0 Napisano Sierpień 24, 2008 jak zawsze uśmiechniety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 wiecie że podobno jest gejem...? :( :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach