Gość ja tez chce zespół Napisano Sierpień 24, 2008 Blondie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikusia... 0 Napisano Sierpień 24, 2008 no to co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comtessa Napisano Sierpień 24, 2008 wszyscy fajni faceci to geje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość butelkowa zieleń Napisano Sierpień 24, 2008 własnie wyczytałam, że on jest 58 rocznik, kurcze ten to się trzyma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka001 Napisano Sierpień 24, 2008 ale chociaż śpiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość książę z innej bajki Napisano Sierpień 24, 2008 gej nie gej spiewa na żywo wielki plus dla tego pana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 w latach 80-tych nie wiedziałam co to gej :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnwxnwxw Napisano Sierpień 24, 2008 ale bardzo fajny i mily facet no i na zywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Wygląda jak mój proboszcz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comtessa Napisano Sierpień 24, 2008 ej, Samantha też dobrze wygląda, babka jest przecież nie pierwszej młodości, pamiętam jej zdjęcia z gołymi cyckami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 będzie piosenka z Neverending story? ;) bo ja chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikusia... 0 Napisano Sierpień 24, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość książę z innej bajki Napisano Sierpień 24, 2008 fajną kurtkę ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnwxnwxw Napisano Sierpień 24, 2008 mi to nie przeszkadza szkoda ze gej bo kiedy mialam kilkanascie lat sie w nim kochalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elliiiiaaaaa Napisano Sierpień 24, 2008 on musi byc niski i chyba cos z botoksem robi bo jednak facet ma 50° lat a to niemozmliwe by tak wygladac mlodo w tym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikusia... 0 Napisano Sierpień 24, 2008 ja tez chce...jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O JEZU!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe jak wygląda Sabrina Napisano Sierpień 24, 2008 moja piosenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikusia... 0 Napisano Sierpień 24, 2008 elia ma 168 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comtessa Napisano Sierpień 24, 2008 chyba się zaraz rozpłaczę, boże to były cudowne lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Kocham ta piosenkę, przypomina mi dzieciństwo Never ending story Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Napisano Sierpień 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość książę z innej bajki Napisano Sierpień 24, 2008 Młodo wygląda bo 1. nie pracuje ciężko młotem od rana do nocy . 2. NIE MA ZONY (jeśli jest gejem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 śpiewamy!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Normalnie łzy mi kapią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elliiiiaaaaa Napisano Sierpień 24, 2008 no facet jest mojego wzrostu a ktory to jest ten blondas z szopa z Kajagogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Napisano Sierpień 24, 2008 Boże .............byłam taka mała wtedy..........ech wspomnienia są piękne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 24, 2008 chyba jest przesympatyczny ;) moja miłość :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach