Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Damaged

Rzucam zbędne kg zdrowo i na zawsze. Zapraszam wszystkich!!!

Polecane posty

och! jaka ja bylam glupia! jeszcze 2 dni temu mialam zamiar schudnac 10kg w 10 dni. w ogole sobie nie zdawalam sprawy, ze jest to niemozliwe ;/ niestety ale bylam juz na skraju zalamania i nie dopuszczalam mysli, ze moge schudnac zdrowo i na zawsze, a wiec postanawiam i chce to uczynic (wreszcie), ze schudne. zdrowe jedzonko- to jest to, male porcje, cwiczenia- schudne tylko, ze jest mi potrzebna Wasza pomoc. wierze, ze uda mi sie. nie bede sie wzorowac na zadnej diecie tylko po prostu wykluczam pieczywo, makaron, ryz, ziemniaki, smazone zarcie, slodycze, gazowane napoje, alkohol. wszystko co niezdrowe. chce schudnac, chce wytrwac, wierze!

Gratuluje! Nie no oczywiscie. Licze na to, ze dasz mi jakies rady ;) opowiesz mi jak tego dokonalas :) ?

Dziękuję :) No ogólnie ograniczyłam jedzenie do 1000 kcal, a szczerze mówiąc w porównaniu do tego co wcześniej jadłam-teraz jem naprawde mało. Biegałam czasem, czasem też robiłam brzuszki, ale nie za często.Ziemiaki, pieczywo, słodycze odstawiłam.Chociaż czasem się zdarzały. A Ty ile zamierzasz zrzucić? Widzę, że już kilka kg spadło:) Ładnie ładnie:) Również gratuluję:)A ile masz wzrostu?

Mam 175cm. Moje cele sa male. Tak 10kg. Jak juz to osiagne to kolejne 10. Tych 10 powinno byc okolo 4 :) czyli 40kg:) no wlasnie ja tak sobie mysle o bieganiu, brzuszkach i jeszcze jakis cwiczeniach :) ale wiadomo, ze nie zawsze sie chce ;) hehe a Ty ile masz wzrostu?

hej:) też zaczynam dietke... 165/73 przede mną ostra walka ale chyba warto wreszcie dobrze poczuć się w swojej skórze!

Witam Cie Meggi :) oczywiscie, ze warto. tak sobie mysle, jak moglby wygladac moj przykladowy jadlospis, bo jak wiadomo zadnej diety stosowac nie zamierzam ;) a moze Wy kobietki napiszcie jak u Was wyglada przykladowy dzionek albo jak wygladac bedzie ;)

czesc. ja waze 82 kilogramy. od tygodnia jestem na 100 kcal. moim utrapieniem sa kompulsy. wlasnie jestem po jednym z nim:/ jestem juz na jednym topicu, ale z Toba tez chetnie popisze. przyjmiesz mnie?

Gość Sheeee
Mogę się przyłączyć? ;) 176cm/66kg

Jasne, ze Cie przyjmujemy... bo jak wiadomo w grupie razniej ;) Nawet sie nie spostrzezemy, a zbedne kilogramy odleca w kosmos ;) a jesli chodzi o wakacje 2009 to tez sobie juz o nich mysle ;), wiadomo, ze trzeba bedzie je mocno uczcic, bo to beda wakacje z nowa mna ;)

Sheeee nie zadawaj glupich pytan, hehe ;) jasne, ze tak. widze, ze nasze grono sie powieksza :) mam nadzieje, ze wszystkie osiagna to co chca :D

Gość Sheeee
Wszystkie chcą schudnąć :P Mam 18 lat. Mała rada: ustalcie sobie stałe godziny posiłków. Pomaga :)

Gość Sheeee
Ja skończyłam w lipcu :P

Na poczatek proponuje tabelke bo to jest to co lubie najbardziej:) dopisujcie sie Nick......................wiek...........bylo...........jest..........bedzie Czerwony flamaster...17..............84.8...........81.6..........60

Ja mam 26 lat. stale pory posilkow to bardzo wazna sprawa. wtedy sie naprawde poprawia gubienie kcal ;)

Hej dziewczyny:) w takim razie ja nie pytam tylko od razu sie przylaczam:) tez probuje schudnac-zaczelam od 1 sierpnia z waga 85:/ teraz jest 80 z kawalkiem a wiec powoli do przodu:) moj sposob- MZ, czesto ale regularnie, ruch (ale poki co ten 3 punkt kuleje:/) ale bedzie dobrze- MUSI byc dobrze:) mam nadzieje ze sie bedziemy wspierac i topik nie upadnie dodam jeszcze ze mam 22 lata i mierze 172 cm wzrostu

Nick......................wiek...........bylo........... jest..........bedzie Czerwony flamaster...17..............84.8...........81.6..........60< br /> Damaged................26..............106............104,5.........65

Witamy slodziaku ;) nie upadnie, bedziemy sie wzajemnie wspierac. umowmy sie, ze nawet jak ktoras nawali to i tak bedzie pisac, moze jakos ja nawrocimy na dobra droge ;). mowie tak, bo ja mialam tak kiedys w nawyku ;) hehe

Jesli m oge cos doradzic... to po doswiadczeniach z innego topicu wiem ze te tabelki pozniej (jak juz jest wiecej osob i jak kilogramy ubywaja) tylko problem stwarzaja:) bo a to sie zagubia gdzies pare stron wstecz, albo ktos kopiuje nieaktualna i trzeba poprawiac wiec wydaje mi sie ze lepiej bylo by jakby kazda z nas umiescila w swojej stopce wszystkie dane i bedzie sobie na bierzaco zmieniala:) co wy na to dziewuszki??

podoba mi sie, coraz wiecej osob, tak najfajniej:) ja jestem wlasnie po strasznym kompulsie:/ i teraz juz musi byc dobrze. chce powoli, ale trwale. moim zdaniem dieta 1000 - 1200 kcal jest najlepsza. i juz:) no i do tego ruch oczywiscie.

Nick......................wiek...........bylo........... jest..........bedzie Czerwony flamaster...17..............84.8...........81.6..........60< br /> Damaged................26..............106............10 4,5.........65 AgusioleQ...............18..............70..............60.............42

Widzę rówieśniczki, więc również się dołączam :) Wzrost: 172 Waga: niestety 75kg Wiek: 18 będzie w październiku :) Damy radę?

no ja proponuje moze jednak sprobowac z ta tabelka? chociaz na poczatek, co? Bo jak mam w stopce to na wszystkich forach to widac i jak cokolwiek krytyuje na ogolnym to mi zaraz piszą, że jestem na pewno zakompleksiona itp:D

ja w stopce juz mam i w sumie moze byc i tak. ale mozemy sprobowac z tabelka jak cos to beda stopki :P