Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Damaged

Rzucam zbędne kg zdrowo i na zawsze. Zapraszam wszystkich!!!

Polecane posty

Gość Sheeee
Dodajmy jeszcze wzrost do tabeli ;) dopisze się jutro... a teraz dobranoc. Papa

no wlasnie, zapomnialam o wzroscie, trzeba dopisac. Nick.................wiek...... .bylo......... jest.......bedzie....wzrost Czerwony flamaster...17........84.8......81.6..........60

Nick..................... wzrost...wiek.....bylo...... jest......bedzie Czerwony flamaster......172.....17......84.8......81.6.......60 Damaged..............................26......106.......10 4,5......65 AgusioleQ.............................18.......70......... 60.........42 teraz chyba ok.

Gość pom
Czesc dziewczyny. Zyczę wszystkim wytrwałości. Pamiętajcie tyłyście miesiącami, latami i teraz chcąc się pozbyć tego balastu też potrzebujecie czasu. Im wolniej tym lepiej. Systematycznie i z głową, to daj najlepsze efekty. Przerabiałam wszystkie/prawie/ diety i w większości efekt jojo był zapewniony. Ja odchudzam się od kwietnia i udało mi sie pozbyć 6 kg. Grzeszę w soboty i niedziele, były wczasy też grzeszyłam ale i tak się cieszę z tych utraconych kilogramów.

No co wy dziewczyny-juz spac idziecie??:) nie mozliwe-tu same uczennice ktore wakacje maja wiec mozna spac i spac jutro, no nie?:)

hello:) jestem po sniadaniu - płatki z jogurtem. zwazylam sie dzisiaj i jest 81.3, czy nieco mniej niz ostatnie. pomimo wczorajszego obzarstwa. wiec nie jest zle:) Trzymajcie sie cieplutko i wytrale:) Do usłyszenia pozniej.

Ja sie zwazylam i 105,2 kg. wczoraj sobie pofolgowalam. dzis moze zjem jajecznice na cebuli, duzo ma kalorii?? chodzi mi o to zeby wiecej bylo cebuli niz jajek.

A tak w ogole to musze przestac z wazeniem sie codziennym, dzis sie zwazylam, wiec zrobie to dopiero za tydzien, albo wiecej ;)

No to ja ide sobie zrobic sniadanko. 2 jajka+ cebulki duzoooo ;) mojej kuzynce polecila to pani dietetyk ;) hehe

Czesc dziewczyny,dolaczam sie do Was.Troche o mnie- wiek 29 lat,mama 5-letniego synka.Przed urodzeniem dziecka bylam grubaskiem-79 kg.przy wzroscie 171 cm.Po porodzie spadlam do 63 kg.i wygladalam cuuudnie! 2 lata temu wyjechalam do Anglii,stres,inny styl zycia,inne jedzenie, wiecej alkoholu i dzis rano waga pokazala mi... 76kg. Mowie STANOWCZE DOSC!Moj cel -10 kg.Pozdrawiam!

witaj aniu:) dopisujcie sie do tabelki (jesli chcecie) Ja wlasnie wrocilam z miasteczka, teraz podgryzam marchewke i biore sie za sprzatanie niestety:) slyszałam, ze cynamon dobrze dziala na spalanie tłuszczu, chyba bede sobie nim doprawiala jedzenie bo jest PYSZNY:) Dziewczynki, nie ma sensu wazyc sie codziennie.

Witam wszystkie dziewczyny:) ja dzis na sniadanko zjadlam kromke razowce z bialym serkiem i pomidorem, teraz popijam zielona herbate i zaraz zabieram sie za obiad-mamy wyjechala wiec ja musze wyzywic rodzine:p dzis serwuje kurczaka po chinsku:) mniam-sama bede robic wiec bedzie dietetyczny:)

Dopisuje się i uaktualniam Wasze dane (jeśli się pomyliłam, krzyczeć!) ;) Nick......................... Wzrost..... Wiek....... Było...... Jest..... Będzie Czerwony flamaster.........172........ 17......... 84.8....... 81.6........ 60 Damaged.......................175........ 26........ 106.........104,5....... 65 AgusioleQ......................163........ 18......... 70......... 60........... 42 Sheeee.........................176........ 18......... 70,4....... 65,4........ 50

na II sniadanie zjadlam az trzy jablka, zaszalalam, ale nie mniej niz z obiadem... bo zjadlam 2 porcje kurczaka ;/ moze nie byly az tak wielkie ale jednak byly, a teraz juz tylko podwieczorek delikatny o 17 :)

kolejny moj grzech to to, ze nie piej w ogole wody , a mialam zamiar wypic az 2 litry ;/

Czy macie jakieś swoje smakołyki którym wprost nie możecie się oprzeć? Moim utrapieniem jest czekolada :(

mi jakos przeszla ochota na czekolade juz. dzisiaj na obiad mialam kurczaka z ryzem z sosem meksykanskim, licze sobie jakis 500 kcal. sniadanie 250 i przegryzka (marchewka) 50 co daje razem 800. na kolacje jeszcze nie wiem co bedzie:) Co do wody, tez mi czasem ciezko wlac tyle w siebie, ale mysle, ze naprawde warto.

Gość balonik_
hej dziewczyny, waze 75 kg, 170 cm, mam juz dosc siebie;/ moge sie przylaczyc? od dzis jestem na diecie.:)

Gość balonik_
dziewczynki jesli mozecie tez dopiszcie mnie do tej listy:) wiek 18 lat, waga 75 kg, wzrost 170 cm, cel 60 kg:)