Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolka bolka

Ile czasu zajelo wam wyleczenie sie z milosci?

Polecane posty

Gość jasne jasne
'po roku przestalka; myslec zupelnie' - skup sie na tym tekście :P

no powiedz tępa istoto, bo jak widac jestem bardziej tępa niz Ty myslalam, ze chodzi Ci o to, ze mi przeszlo ale pisze tu o nim ale skoro nie, to nie rozumiem nie mysle o nim zupelnie, chyba ze cos sie wybitnie z nim skojarzy, ale nie jest to myslenie takie jak wczensiej, KUMASZ????

Gość jasne jasne
Tu chodzi o to, że napisałam że przestałas mysleć. Nie o nim. Że W OGÓLE PRZESTAŁAŚ MYŚLEĆ. Kumasz teraz? hahaha :o

Gość Perełka ****
Mi do dziś nie przeszło,mimo że mam dziecko i męża.Na ogół jestem szczęśliwą mamą i żoną.Ale jak wspominam czasy gdy byłam z moim eks ,to żałuje że się rozstaliśmy,przez jakąś głupote.Każde z nas uniosło się honorem.Mój eks jak dowiedział się że w ciąży jestem to załamany był,moja siostra z nim rozmawiała,a on biedy miał nadzieję że jeszcze kiedyś będziemy razem...Ale to już chyba nie realne.Szkoda... :(

już dobrze ponad rok minęło, a mnie jeszcze nie przeszło. mimo jednego burzliwego związku w międzyczasie i całkiem udanego, spokojnego związku obecnego. z tamtej miłości się nie uleczyłam. bo to chyba po prostu była Miłość, przez duże M, a z niej nie da się wyleczyć.

Gość mnie 17 lat niestety

Gość a jaaaa
go nadal kocham :(:(:( to 3 lata już trwa...