Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blacksheep

JAKICH lubicie Ludzi???

Polecane posty

jakie cechy cenicie, z kim Wam się najlepiej przebywa??? Ja lubię osoby na luzie, z poczuciem humoru, co się nie panoszą i nie segregują innych, szczerych, ale i z charakterem :P

Gość Oblech
A ja nikogo nie lubię :P

Gość comtessa
podobno najbardziej lubimy ludzi podobnych do nas samych.

Gość slalalallala
Przede wszystkim ludzi, którzy się odzywają, a nie odpowiadają jednym słowem. Nie cierpię milczków, osób zamkniętych w sobie, z oporami, zahamowaniami i tak dalej. No bo co z takim począć? Sama zaczynam się źle przy kimś takim czuć, chociaż jestem gadułą. Nie lubię też osób zbyt ekspansywnych, dominujących, ale z tymi jest prościej. Można przynajmniej pogadać, a ja mi za bardzo wejdą na mój teren, wykręcam się z takiej znajomości albo trzymam dystans. Ale naprawdę męczę się bezbrzeżnie w towarzystwie osób, które nie potrafią nawiązać rozmowy mimo moich rozlicznych prób nawiązania kontaktu.

Gość Oblech
UUUU do ankiety? To ja wycofuję swoją odpowiedź. Nie pomagam innym. :P

możecie jeszcze napisać o czym rozmawiacie, wyszukane tematy, czy błahostki typu pogoda, albo rozmowy o znajomych, pracy, szkole? proszę od odpowiedzi:)

niewazne o czym, wazne zeby z humorem a najczescie o seksie :D:D:D

Gość fonn
Ja tam lubie ludzi z ogromnym poczuciem humoru, inteligentnych roztrzepanców :) glowa pelna pomyslow Sama uwielbiam sie smiac i mam ogromne poczucie humoru, lubie ludzi pelnych energii, ktorzy zawsze maja cos do powidzenia, sama uwielbiam duzo mowic:)

hehe o pogodzie ? :D tylko wtedy gdy leje :) ..o problemach, czasem blachostkach O znajomych jesli ich losy maja jakis udzial w naszym zyciu ...i o tym jak pomnozyć juz pomnozone :)

lubie ludzi walniętych pozytywnie czyli z wielkim poczuciem humoru ;) inteligentnych,szczerych do bólu którzy nie rządza innymi i którzy umieją zrozumieć że nie chce z nimi mieć nic doczynienia :) zazwyczaj jak coś to rozmawiam o wszystkim nie ma konkretnych tematów tylko taki jaki się nawinie :D wiem że temat jest o tym jakich się lubi ale napisze jeszcze że nie lubie panienek zakochanych w sobie które najczęsciej mają 'metrowe'rózowe tipsy , 5 kg tapety,mini,różowy top,balerniki albo rózowe szpileczki i oczywiście blond włosy z nimi nie idzie się dogadac :P

Gość fonn
Ja rozmawiam o pogodzie, studiach, znajomych, o tym co sie dzis wydarzylo, o tym czy ta bluzka jest ladna, czy pasuje ten podklad, roz, ale i o tych powaznych, o zyciu, czy zmienic prace ? jak dzis zachowal sie ukochany.. zreszta najwazniejsze jest umiec porozmawiac o wszystkim i o niczym :)

Gość Matyldatoja
lubie ludzi z poczuciem humoru, którzy umieją znależc się w każdej stuacji (takt) i nie krzywdzą innych, ludzi, którzy po prostu umieją cieszyć się życiem. :)

ja lubię osoby wyluzowane,śmiałe,wesołe,z lekka szajbnięte, dla których nie ma tematów tabu,może dlatego,że sama jestem momentami nieśmiała i w towarzystwie takich ludzi szybciej się otwieram o!!!;)

no i jeszcze uwielbiam osoby SPONTANICZNE, których nie trzeba długo namawiać do wypróbowywania nowości,robienia szalonych rzeczy i eksperymentowania,bo też sama taka jestem :D

dzięki jesteście świetni;) jeszcze ostatnie pytanie: przy poznawaniu ludzi, co robi na Was pozytywne wrażenie w nowo poznanych osobach? od razu wiecie, czy ta osoba przypadła Wam do gustu, czy też potrzebujecie więcej czasu na poznanie? przepraszam, za pytanie pewnie Wam się nie chce pisać, ale potrzebuje tego do projektu ;)

Gość margarettaczeer
szczupłych!! nie lubie grubasów okropnie :-)

tego nie powiedzialam co robi wrazenie? pewnosc siebie, otwartosc, poczucie humoru nie lubie sierot

Gość fonn
Lubie jak ktos jest na samym poczatku kiedy go poznaje, zabawny potrafi rozkrecic rozmowe a nie stoi jak sierotka a ja wymuszam pytanie i jest strasznie sztywno :P i ja czuje sie nie zrecznie, ze sie narzucam...nie lubie milczec w "rozmowie"