Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blacksheep

JAKICH lubicie Ludzi???

Polecane posty

wiedziałam że na Was można liczyć:P piszcie dalej:D ja tez nie lubię milczków, a kontakt wzrokowy lubię utrzymywać nie musi być non stop, ale jak ktoś się rozgląda na prawo i lewo albo gapi w ziemię to mnie irytuje, ale prawda jest taka, że wielu to peszy, więc dlatego nie patrzą, ja przekór lubię patrzeć w oczy:P

Pierwsze wrażnie- wiadomo, że ludzie otwarci, elokwentni szybciej przekonują. Niemniej ważne są oczy. generalnie mimika. zazwyczaj twarz odzwierciedla charakter. Mogę się mylić. jak inne dziewczyny, lubię ludzi z poczuciem , szczerych. jeśli chce się z kimś zaprzyjaźnić ważniejsze jest jak postrzegają świat. jeśli ich najwazniejszym systemem wartości są pieniądze, moda(rzeczy dla mnie przyziemne)- odpadają. generalnie najbardziej nie lubię ludzi typu Hiacynta z serialu"'co ludzie powiedzą" Uwielbiam przebywać z ludzmi, którzy mogą mnie czegoś nowego nauczyć,

Gość imoen
intelektualistów z odpowiadajacym mi poczuciem humoru nie lubiących ludzi introwertyków, ale bez kompleksów wyrazistych, czasem nawet niemiłych, ale nie ciepłe kluchy

Gość imoen
i jeszcze żeby nie mieli za dużo energii, bo mnie wkurwia jak ludzie są nadaktywni jak z ADHD jakimś.

Gość sloneczko16ii
lubie ludzi,z ktorymi moge pogadac na kazdy tema,ktorzy potrafia zlapac ze mna kontakt wzrokowy,a nie ucekac ciagle oczyma.... Musza byc szczerzy,ale najbardziej to nadawac na tych samych falach.

a mi wisi, jakie maja priorytety, czy sa to pieniadze czy bog wie co, dla mnie jest inne kryterium dobierania przyjaciol

imoen dobra uwaga, ja też nie przepadam za takimi ludźmi, lubię osoby zakręcone i szalone, ale pozytywne, ktoś kto robi wokół siebie szum wrzaskiem i ma głupie poczucie humoru (typu wieśniackie prymitywne teksty np.) odpada