Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupppiiiiii

wspomnienia ze szkoły

Polecane posty

Gość jupppiiiiii

he ja mam taką swoją historie a zdażyło się to 3lata temu w ostatniej klasie zawodówki. Z kolegami poszliśmy pić zamiast na lekcje i kolega powiedział że ma bimber to my ok pijemy bimber hura niech będzie! ale mówi że musi po niego iść to my ok przynieś wypijemy. nie było go z 15minut i przyszedł z butelką 1L ale nie była pełna było ok 0,9 ale to nic. I powiedział że jest niedobry ale za to nieźle kopie w łeb. To my ucieszeni i polał pierwszemu (no tak śmierdział że niewiem ten niby bimber:-), Chłopak wypił ale tak go krzywiło, nalał następnemu-to samo co poprzednik skrzywiona twarz ale dalej lej jest ok, i w końcu mi polał- nie zapomne tego smaku taki ochydny że szkoda gadać. było bas 4. wypiliśmy tam po pare kielonków i się skończyło i dalej browarki. Koleszka ten co podał nam bimberek tak wymiękł że padł i zwłoki tylko tam coś mruczył pod nosem niewiadomo do kogo. Ktoś chciał od nego fajki i podrzucił mu plecak aby sobie wzią. Koleś otwiera patrzy a tam 3puste butelki po denaturacie! Tak tak Denaturacie. Kurwa na drugi dzień myślałem że go zabije za to. A on nam teksta że Co miał kupić wódke za 25zł co wydał na to9 i każdy się nieźle załatwił. No Szok przeżyliśmy z kumplami. I dziś właśnie się spotkaliśmy z kumplami przypadkiem i takie tam wspomnienia przy piwku nam wróciły. Super Czasy były

Gość ygh
naprawde super .. wypic denaturat

Gość jupppiiiiii
a kto wiedział że to był denaturat. 1-wszy i ostatni raz to piłem.

Gość jupppiiiiii
Ale niezłą z tego dziś polewke mieliśmy

Gość jupppiiiiii
i co nie skomętujecie. Jutro wam napiszę inne historie jakie przerzylem w życiu