Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dArtagnan

3 dziewczyny, 3 rozczarowania

Polecane posty

Gość dArtagnan

To w sumie przykre podsumowanie weekendu ale cóz. Piatek. Nawet mila, dobrze przygotowana dziewczyna, widać ze dużo czasu spędziła szykując się do randki.... w urodzie kilka defektów ale nie za wiele (np. troche za duży nos). ALE - rozmawiamy i nagle ona: "tak to tylko w Erze ci zrobią" Ludzie którzy używają tego zwrotu to dno, więc więcej się nie spotkamy Sobota. Ładna (szkoda tylko że w pinglach, ale poza tym bardzo OK), trochę się nie umiała zachować przy facecie, ale nawet byłem na TAK. Aż rozmowa zeszła na książki i ona: "lubię literaturę magiczną np Coelho" - bez komentarza, darowałem sobie. Niedziela. Laska przysłała zdjęcie na którym była sporo chudsza. Żenada, powiedziałem, że coś pilnego mi wypadło i nara. :o Trudno znaleźć fajną dziewczynę :(

Gość balantajsa
masz racje to jakieś pustaki były. szukaj dalej

Gość dArtagnan
Glupia jakaś jesteś, nie

Gość oho znalazl sie muszkieter
od siedmiu boleści. 😴

Gość a ty jaki jestes

Gość sadzac po tym
jak sie "popisujesz" na innych topikach to te dziewczyny mialy szczescie, ze z tobą nie sa.:o

Gość yhyy...
prowokacja - nie karmic trolla

Gość dArtagnan
To wlaśnie mnie wkurza, że siedzi jakiś pasztet przed monitorem i pewnie poczuł sie urażony więc pisze se "Prowokacja" bo dureń nie umie nic innego za to powinni dawać bana Odpowiadam na pytanie tam wyżej "jaki jestem" można powiedziec ze jestem człowiekiem bardzo niezwykłym, niektórzy nazywaja mnie erudyta a niektórzy inteligentem, jestem także sportowcem, uczę się na dziennych studiach na bardzo dobrym wydziale o kierunku ścisłym. Lubie wiele rzeczy, ale sądze że z większościa z was nie znajde wspólnych tematów bo nie ta league, no ale może sie myle..

Gość sasasasasasasa
:D:D:D:D:D

Gość shelbyyyy
z era sie zagadzam -odpusc 2 coehlo-mozze by jeszcze cos z tego bylo.. 3wpadka i odstrzał

Gość dArtagnan
jutro jestem umówiony z Piotrem on nigdy mnie nie zawiódł ,zawsze zadbany , po lewatywie ma własny poślizg , uczcie się panie :classic_cool:

Gość dArtagnan
Może i racja ze Coelho dałoby sie przełknac, ale ja mam bardzo surowe zasady jeśli chodzi o dziewczyny i wiem, że musze zachować konsekwencje, także niestety ale jej strata. Do reszty wpisów nie bedę sie odnosił bo najzwyczajniej w swiecie szkoda czasu, naprawde

Gość dArtagnan
mój dziadek pokazał mi sposób by dobrze wąchać włąsne jaja:classic_cool:

Gość dArtagnan
nie mam górnych jedynek :classic_cool:

Gość dArtagnan
lize jaja w przelocie :classic_cool:

Gość dArtagnan.
tata rucha mnie w pępek i wyzywa od cwela :(

Buahhaa teraz sprobujcie się podszyc hahahhahaa frajerzyny czekajcie, bo mam smsa od tej ze wczoraj... pisze, że jej sie podobało :D zaraz coś jej odpisze, tylko muszę podłączyć ładowarkę, mam najnowszy model Nokii i niestety ale te wielkie multimedialne ekrany zuzywaja dużo prądu

dziewczyny z krajowej 7 wystarczają mi, są inteligentne i oczytane,z nimi znajduje wspólny język :classic_cool:

Gość dArtagnan.
szkoda ,że jestem mitomanem chciałbym mieć kobietę a tak muszę się zadowolić wąchaniem peezdy mojego dalmatyńczyka :(

a sam zes idealny ??? sadze ze nie ;] wiec nie badz taki wymagajacy ;] co te tez byly marginesami ...Moim zdaniem to ty masz problem ze soba , poszukaj najpierw jego

Gość dziewczyny prowokator
yebaka na damskim forum :D jedyne co poderwał to swoją dupę do kibla wiec nie denerwujcie się :classic_cool:

A matko ten prymityw Venezuela przylazł to za mna Słodzutka nie umawiam sie z marginesem, z którego pochodzisz powiem więcej nie mam z nim stycznosci, poza chwilami kiedy np. jadę autobusem lub tramwajem

Gość yyyyy to ty nie masz....
BMW?????!!!! Nic dziwnego, że jesteś ciągle sam, jeżdżąc tramwajem :P

Nie mam samochodu ale nie potrzebuję bo jakby co to biorę za telefon, wykręcam numer i przyjezdza taksówka

jakisz z Ciebie hrabia ... wiesz ciezko bedzie znalesc Ci dziwczyne, ktora zniesie brak tolerancji, i uczuc ... Jak mozesz oceniac kogos po tym co pisze na forum, myslalam, ze osoby tak wyksztalcone powinny pokazac cos wiecej ... Milej noc :)