Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dArtagnan

3 dziewczyny, 3 rozczarowania

Polecane posty

Nie nazywaj mnie tak , bo nim nie jestem !!! Ty za to jestes zgnilym , zadufanym w sobie idiota !!! I krowa tez nie jestem !!!

Prosze jaka wysoka samoocena ;nie mam gwarancji, ze taki wlansie jestes za jakiego sie podajesz... Madry czasem znaczy -glupi ... - nie bede sie rozdrabniac. Ty rowniez mnie nie znasz.Ja nie bede sie chwalic, jaka os. jestem bo to powinni ocenic osoby z zewnatrz, a nie ja sama. Mowisz o samych zaletach , a czy widzisz wady ? Ja swoich widze mnustwo.

Myslisz o sobie, czy zastanawiales sie kiedys nad innymi ??? Czego uczy Cie literatura, ktora czytasz ??? Czy, kazdy czlowiek, ktorego dotyka nieprzyjemny los, czasem neizaleznie od niego jest dla Ciebie marginesem ???

No i tu wlasnie wychodzi jaki jestes inteligentny ... To co tu robisz skoro wiekszosc kobiet stad to dla Ciebie margines?? A widziales mnie, ze tak myslisz ??? tak myje sie 2 razy dziennie i dbam o siebie jak na kobiete przystalo

Gość sureczka
z takim podejsciem, to ty chlopie nigdy baby nie znajdziesz..

Gość foczunia
a może tak poszukać w realu nie w necie co :D:D:D:D inna sprawa taki piękny jesteś ze tak wybrzydzasz hmmm nie tylko fajne opakowanie sie liczy :P:P:P:P:P

Jestem szanujaca sie os. i nie pozwole sobie okreslac kobiety jako "fajan dupa" jak po takich slowach mozna uwierzyc w czlowieka za jakiego sie uwazasz ... Ten twoj opis to chyba klamstwo, os, oczytana , madra i mezczyzna , szanujacy siebie i innych nie uzywa takich slow, jak cala reszta innych mlodych chlopczykow.Dlatego nie bede prowadzla juz z Toba romzowy, skoro masz takie podejscie. A to jaka jestem nie mnie oceniac ... Zegnam.

Z tego co tu wyczytałam, to znaczy, ze jak dziewczyna strzeli jakas gafe slowna chociazby ze stresu, to juz jest spalona?

Gość foczunia
wlasnie fota na poparcie slow bo tak to każdy może jestem piękny super i z klasa :D ja mam na podjeździe S klasę i co wcale nie jestem piękna :P:P:P

Wlasnie widac , szczegolnie ten unikatowy jezyk :), ktorego uzywaja w literaturze :) schlebiaj sobie dalej :) napewno znajdziesz kobiete marzen :)ta "fajna dupe" a co mnie to obchodzi co o Tobie pisza jak Cie nie widzieli to sobie moga :P

Tak bo ja jestem bardzo surowy w ocenie i w wyborze!!!!!!!! Zycie nauczyło mnie konsekwencji!!! Umiem ocenić czlowieka po pierwszych kilku słowach, zdaniach.

przystojny to jeszcze nic nie znaczy, trzeba byc madrym zyciowo czlowiekiem i byc obdazonym inteligencja eocjonalna. Wtedy mozna o kims powiedziec, ze ma klase, bo o klasie nie swiadczy stan posiadania czy inne tego typu rzeczy tylko sposob bycia i wyrazania siebie i podejscia do innych ludzi. Tobie duzo z tego brakuje widze.

Gość foczunia
a od pierwszego zaczynasz druga gimnazjum tak :)

W necie to kazdy pisze sobie eh i oh. gdybys rzeczywiscie byl taki super maczo to juz bys dawno kogos mial. jak na razie to twoja uroda jest ceniona chyba tylko przez twoja mamusie i moze ciocie:)))

Gość brrr..r
można powiedziec ze jestem człowiekiem bardzo niezwykłym, niektórzy nazywaja mnie erudyta a niektórzy inteligentem :D:D:D o kurwa,jaki tekst,padłam:D

Co wy tam wiecie, nie znacie mnie a krecicie jęzorem jak chory na umyśle. Starczy jak wam powiem że w moim towarzystwie jestem prawdziwym wodzirejem i zawsze wszystko się zaczyna ode mnie. Moje towarzystwo to ludzie na poziomie, córki i synowie adwokatów, lekarzy, przedsiąbiorcow. Wy sie w takim nie poruszacie

Gość foczunia
babcia jeszcze pamiętajcie o babci

Gość sureczka
dArtagnan tak bedziesz przebieral i przebiral, az cie w koncu zadna nie bedzie chciala, i bedziesz sobie mogl ta swoja "klase" w dupulke wsadzic :)))))

lamia 2 :) dobrze, dobrze :) na jedno to dobrze,niech sie ciesza te kobiety, ktore odrzucil :P a moze one same nie mogly z nim wytrzymac i strzelaly gafy :P